Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πώς να φορέσεις τα All Star μποτάκια σου

Πώς να φορέσεις τα All Star μποτάκια σου

Βρες το converse μποτάκι που σου ταιριάζει!

Από τα παρκέ των γηπέδων μπάσκετ μέχρι τους δρόμους της πόλης, τα αυθεντικά all star converse μποτάκια Chuck Taylor έρχονται σε νέα στιλ και σιλουέτες. Τα πάνινα σταράκια μποτάκια Converse έχουν διατηρήσει το επίπεδο ανθεκτικότητάς τους, ενώ προσφέρονται για εξατομίκευση, προσαρμογή και για υπόδηση με «χαρακτήρα».

Κλασικός σχεδιασμός, ωραίο προφίλ, προσιτά, συνοδεύονται από πολλά στιλ και έρχονται σε πολλά χρώματα. Τι να μη σας αρέσει;

Ας δούμε μερικούς τρόπους πως να φορέσεις τα all star μποτάκια σου:

Μαύρα all star μποτάκια

Ιδιαίτερη αναφορά αξίζουν τα μαύρα all star μποτάκια. Εκτός του ότι διαθέτουν υπέροχη αίσθηση, σας δίνουν εκείνο το Rock’n’Roll στοιχείο φορώντας τα σωστά ρούχα. Προτείνετε να συνδυαστούν με τζιν skinny και ένα κλασικό απλό λευκό μπλουζάκι. Η επιλογή είναι δική σας, ωστόσο φροντίστε να ολοκληρώσετε την εμφάνισή σας με ένα ζευγάρι μαύρα γυαλιά ηλίου, απαραίτητη πινελιά στο ήδη ροκ στοιχείο του συνόλου.

Αθλητικό Στιλ

Είναι αλήθεια ότι ιδιαίτερες συστάσεις δε χρειάζονται σε αυτό το στιλ, καθώς ιδιαίτερα τα λευκά converse μποτάκια ταιριάζουν εξαιρετικά με αθλητική εμφάνιση και αποτελούν μια ασφαλή ενδυματολογική επιλογή.

Casual Ντύσιμο

Σε μια πιο casual περίσταση, ένα μπλε τζιν συντροφεύει όμορφα τα λευκά σταράκια. Στιλιστικά, συστήνεται να μη δέσετε τα κορδόνια γύρω από τους αστραγάλους σας αλλά να διπλώσετε μια φορά τα μπατζάκια του τζιν σας προς τα πάνω. Αγκαλιάστε άφοβα την casual αισθητική στο ντύσιμο με τα λευκά σταράκια και συμπληρώστε το ντύσιμό σας με ένα λευκό μπλουζάκι ή ένα φούτερ.

Με σκισμένο τζιν

Με μια πιο νεανική διάθεση, προτιμήστε ένα επιμελώς σκισμένο ξασπρισμένο τζιν. Αποτελεί κλασική, δοκιμασμένη επιλογή η οποία μετράει τουλάχιστον τέσσερις δεκαετίες και συνεχίζει με αντοχή στο χρόνο. Εδώ θα πρέπει τα κορδόνια να δεθούν γύρω από τον αστράγαλο. Ταιριάζει ιδανικά ένα μαλακό βαμβακερό μπλουζάκι. Αξίζει να σημειωθεί ότι αρκούν μόνο τρεις επιλογές σε ρουχισμό για ένα στιλ που ξεχωρίζει. Αυτή είναι η ευελιξία που προσφέρουν τα converse μποτάκια.

Όλα στο κόκκινο

Κόκκινο, ένα χρώμα που στα all star μποτάκια αποτελεί ένα ηχηρό εναλλακτικό statement, από μόνο του. Εδώ θα πρέπει να αποφύγετε μονόχρωμες και σκούρες επιλογές και να συνδυάσετε με ρουχισμό σε πιο έντονα χρώματα, ωστόσο με προσοχή. Για παράδειγμα το μπλε ή το navy δένουν εξαιρετικά με το κόκκινο μποτάκι. Εξαιρετικά δένει και το σάπιο μήλο ή το απαλό καφέ. 

Με σορτς ή βερμούδα

Μια πρόταση για καθημερινές ή αθλητικές δραστηριότητες είναι τα converse μποτάκια με βερμούδα ή σορτς. Εδώ θα πρέπει να προσέξετε ότι είναι σημαντικό να διατηρήσετε το casual στοιχείο στο σύνολο. Συγκεκριμένα, το μήκος του σορτς θα πρέπει να είναι πάνω από το γόνατο για μια πιο ισορροπημένη αισθητικά εμφάνιση. Αποτελούν μια επιλογή που προδίδει και καλοκαιρινή διάθεση.

Μπείτε τώρα στα www.starakia.gr και βρείτε το converse μποτάκι που σας ταιριάζει!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά