Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ART

/

O ιρλανδός γόης Πολ Μεσκάλ στις Σπέτσες, τον «συνέλαβαν» οι φωτογράφοι

O ιρλανδός γόης Πολ Μεσκάλ στις Σπέτσες,...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Κάνει γυρίσματα- κυρίως στο ξενοδοχείο Poseidonion- με Ολίβια Κόλμαν, Ντακότα Τζόνσον, Μάγκι Γκίλενχαλ

O 24χρονος ιρλανδός γόης Πολ Μεσκάλ, που πλέον θεωρείται το «next big thing» στο Χόλιγουντ και τον έχουμε λατρέψει στη μίνι σειρά «Normal People» (η οποία πρόσφατα ξεκίνησε στο Fox), έφθασε στις Σπέτσες! Ηδη ξεκίνησαν στο νησί τα γυρίσματα για την κινηματογραφική μεταφορά του πολύκροτου βιβλίου της «Χαμένης Κόρης» της Ελενα Φεράντε και οι φωτογράφοι ακολουθούν κατά ποδός το διάσημο καστ. Ο Πολ προσέλκυσε το φακό με άκρως καλοκαιρινή περιβολή με κοντή βερμούδα, αλλά επίσης έχουν «συλληφθεί» σε παραλιακά σημεία και στο λιμάνι και οι άλλοι stars.

Στην ταινία πρωταγωνιστεί η οσκαρική βρετανίδα ηθοποιός Ολίβια Κόλμαν (από το φιλμ The Favourite του Γιώργου Λάνθιμου και βέβαια το σήριαλ The Crown), η αμερικανίδα Ντακότα Τζόνσον από τις «50 αποχρώσεις του γκρι», o Πίτερ Σάρσγκαρντ σύζυγος της σκηνοθέτιδας.

 

Το εμβληματικό, αρχοντικό ξενοδοχείο Poseidonion Grand Hotel στη Ντάπια αναμένεται να αποτελέσει το  βασικό σκηνικό της ταινίας, όπου θα εξελιχθεί μεγάλο μέρος του story αλλά θα χρησιμοποιηθούν και άλλα γραφικά locations.

 

Σύμφωνα με την υπόθεση, μια χωρισμένη γυναίκα (Κόλμαν) απολαμβάνει ανέμελα τις διακοπές της δίπλα στη θάλασσα, αλλά μια σκοτεινή τροπή καθώς θα τη φέρει αντιμέτωπη με τα προβλήματα του παρελθόντος…

 

*Ο Πολ Μεσκάλ έχει προταθεί για Εμμυ ως πρωταγωνιστής του Normal People, το οποίο βασίζεται στο βραβευμένο μπεστ σέλερ της Σάλι Ρούνει- (Το παρακολουθούμε φανατικά)

 

Φωτο Daily Mail

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View