Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τζένιφερ Λόπεζ ετών 51: Αφόρητα glam sexy με Celia Kritharioti στο περιοδικό Billboard

Τζένιφερ Λόπεζ ετών 51: Αφόρητα glam sex...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Η λατίνα super star επέλεξε και πάλι δημιουργία της ελληνίδας σχεδιάστριας για την πολυσυζητημένη φωτογράφισή της με τον Maluma

Αγέραστη και περήφανη για τη σεξουαλικότητα που αποπνέει, η 51 χρονη λατίνα super star Τζένιφερ Λόπεζ σε μια πολυσυζητημένη καινούρια φωτογράφιση με εξώφυλλο για λογαριασμό του μουσικού περιοδικού Billboard. Απίστευτα αισθησιακή και με τέλεια, καμπυλόγραμμη σιλουέτα φόρεσε ρούχα που υπερτονίζουν την υποδειγματική φυσική της κατάσταση. Ανάμεσα στα αποκαλυπτικά outfits εντοπίσαμε ένα αστραφτερό σύνολο της διεθνούς φήμης ελληνίδας designερ Celia Kritharioti. Αντίστοιχο σύνολο του ίδιου οίκου, έχουν φορέσει σε μεγάλα events η «δική μας» τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα, τo super model  Ελσα Χοσκ και η pop diva Ρίτα Ορα.

 

 

Η JLo φωτογραφήθηκε μαζί με το κολομβιανό είδωλο Maluma, τραγουδιστή και ηθοποιό, καθώς μαζί πρωταγωνιστούν στη ρομαντική κομεντί «Marry me» που θα κάνει πρεμιέρα το Φεβρουάριο. Φόντο μια

καταγάλανη πισίνα, που παραπέμπει σε πιο λαμπερές μέρες του Χόλιγουντ. Το ντoυέτο επιλέχθηκε να δεσπόσει στο  ειδικό αφιέρωμα του μουσικού περιοδικού Billboard στη δύναμη της Latin μουσικής κοινότητας. H Tζένιφερ λάμποντας μέσα στην two-piece custom made strapless δημιουργία της Celia μίλησε για το ρόλο της:

«Ήταν μια εμπειρία κάθαρσης για μένα. Υποδύομαι έναν χαρακτήρα που προσπαθεί να βρεί κάποιον να την κατανοεί και να την αποδέχεται για όλα όσα έχει κάνει στη ζωή της. Σαν ένα κανονικό κορίτσι όπως είμαι κι εγώ. Οι άνθρωποι σε βλέπουν σαν σταρ αλλά ξεχνάνε ότι είσαι απλά ένας άνθρωπος που θέλει να ζήσει και να γελάσει».

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά  πάντως που εμπιστεύεται την Celia, αφού και  παλιότερα τη διάλεξε για την παγκόσμια καμπάνια του αρώματος της, Promise, καθώς και για τις εμφανίσεις της στο πλαίσιο της τελευταίας παγκόσμιας περιοδείας της, χάρη στους στυλίστες της Rob Zangardi και Mariel Haenn.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View