Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από 15 Οκτωβρίου 2020 στις Ελληνικές αίθουσες «Ο Βασιλιάς Γάιδαρος»

Από 15 Οκτωβρίου 2020 στις Ελληνικές αίθ...

Mία παιδική ταινία ψηφιακού animation από το Πακιστάν που θα προβληθεί μεταγλωττισμένη στα ελληνικά

Mία παιδική ταινία ψηφιακού animation, με τίτλο «Ο Βασιλιάς Γάιδαρος - The Donkey King» θα κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου 2020 (ανοίγουν και οι κλειστές στην Αττική με χωρητικότητα λόγω covid-19, 30%) σε διανομή της Tanweer και ενδεχομένως να την δούμε και στην Πάτρα, στα Odeon Veso Mare.

Πρόκειται για φιλμ παραγωγής του 2018 που μας έρχεται από το Πακιστάν, σε σκηνοθεσία: του Αζίζ Τζιντάνι από το Καράτσι και σενάριο των Αζίζ Τζιντάνι, Καμράν Κιμάνι.

Στην παιδική αυτή animation κωμωδία ακούγονται στην πρωτότυπη κόπια, οι Jan Rambo, Ismail Tara, Hina Dilpazeer, Ghulam Mohiuddin και Jawed Sheikh ενώ στην ελληνική μεταγλωττισμένη κόπια ακούγονται οι: Θοδωρής Σμέρος, Νίκος Παπαδόπουλος, Βασίλης Μήλιος, Γιάννης Στεφόπουλος, Μιχάλης Κοιλάκος, Μαρία Ζερβού, Αργύρης Παυλίδης, Ανδρέας Ευαγγελάτος, Κωνσταντίνος Λάγκος, Γιάννης Πανταγιάς και Μιχάλης Κοιλάκος.

Το «The Donkey King» είναι  μία ξεκαρδιστική ταινία κινουμένων σχεδίων για μικρούς και μεγάλους, μία εύστοχη αλληγορία που παρακολουθεί ένα επικό ταξίδι στα θολά νερά της σύγχρονης ζωής και μοντέρνας πολιτικής με πρωταγωνιστή έναν αισιόδοξο και ονειροπόλο γάιδαρο.

Μία διασκεδαστική ταινία γεμάτη επίκαιρα μηνύματα για τις αξίες της σημερινής κοινωνίας, ένα διαφωτιστικό και απολαυστικό παραμύθι με αξέχαστους ήρωες που σχολιάζει θέματα ισότητας, δημοκρατίας και των μέσων που επιστρατεύουμε για να κατακτήσουμε τους στόχους μας, όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου της Τanweer.

Σύνοψη

Ο Μανγκού, ένας χαρούμενος και ανέμελος γαϊδαράκος, κάνει τα δικά του όνειρα μέχρι που -από τύχη- καταλήγει να θεωρείται ο πιο δημοφιλής διάδοχος του θρόνου, με αφορμή την επικείμενη αποχώρηση του βασιλιά λιονταριού. Δεν του περνάει από το μυαλό ότι πρόκειται για πλεκτάνη της δολοπλόκου αλεπούς που έχει τα δικά της κίνητρα και θέλει να θολώσει τα νερά της διαδοχής του λιονταριού.  Θα καταφέρει ο Μανγκού να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων και να γίνει ο επόμενος αντάξιος βασιλιάς ή θα καταλήξει να είναι σκέτο πιόνι;

Θα εκπληρώσει η πονηρή αλεπού τα δαιμόνια σχέδια της; Θα συνέλθει ποτέ το βασίλειο από το χάος;

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture