Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ο 90χρονος Κλιντ Ίστγουντ επιστρέφει με νέα ταινία και υπόσχεται να μας συγκινήσει

Ο 90χρονος Κλιντ Ίστγουντ επιστρέφει με ...

Με ένα σενάριο γραμμένο στα 70ς και τον ίδιο μπροστά και πίσω από την κάμερα – Τίτλος του «Cry Macho»

Ο ακαταπόνητος πραγματικά Κλιντ Ίστγουντ θα επιστρέψει στη σκηνοθετική καρέκλα μετά την συγκινητική «Μπαλάντα του Ρίτσαρντ Τζούελ» (όπου η Κάθι Μπέιτς προτάθηκε για το Όσκαρ β’ γυναικείου ρόλου) αλλά και μπροστά από τις κάμερες με πρωταγωνιστικό ρόλο, δυο χρόνια μετά το επιτυχημένο «The Mule – Το Βαποράκι» που είχαμε δει και στην Πάτρα στα Odeon Veso Mare.

Το νέο πρότζεκτ σύμφωνα με το flix.gr, είναι ένα σενάριο του Ν. Ρίτσαρντ Νας από τις αρχές της δεκαετίας του ‘70. Τότε είχε απορριφθεί από 3 στούντιο και δεν έγινε ποτέ. Το 1991 επιχείρησε να το αναβιώσει ο Ρόι Σάιντερ αλλά για άγνωστους λόγους, το εγχείρημα δεν προχώρησε. Μετά ήρθε η σειρά του Άρνολντ Σβαρτζενέγκερ. Αμέσως μετά το τέλος της θητείας του ως Κυβερνήτης της Καλιφόρνια, θέλησε να επιστρέψει στο σινεμά με αυτό το ρόλο, ωστόσο κιι αυτή η προσπάθεια δεν προχώρησε, έτσι φτάσαμε σήμερα να αναλαμβάνει το πρότζεκτ ο 90χρονος τιμημένος με 2 Όσκαρ καλύτερης σκηνοθεσίας, Κλιντ Ιστγουντ.

Η ταινία του Clint Eastwood ονομάζεται «Cry Macho» κι αφηγείται την ιστορία ενός πάλαι ποτέ θρυλικού σταρ του ροντέο, ο οποίος, γερασμένος πια, εκτρέφει άλογα. Επιστρέφοντας από ένα ταξίδι του στο Μεξικό, βρίσκει έναν νεαρό λαθρεπιβάτη στο φορτηγό του, ο οποίος προσπαθεί να πάει στο Τέξας, μακριά από την αλκοολική μητέρα του. Αυτό το ταξίδι θα είναι γεμάτο εκπλήξεις, ανατροπές, στιγμές αντρικής φιλίας και, όπως προδιαθέτει κι ο τίτλος, πολλά δάκρυα.

Την προσαρμογή του σεναρίου για το 2020 (ο Νας πέθανε το 2000) έκανε ο Νικ Σενκ («Gran Torino» επίσης του Ίστγουντ), ενώ την παραγωγή ανέλαβε ο ίδιος ο Ίστγουντ με τους γνωστούς συνεργάτες του: Αλ Ρούντι (Million Dollar Baby), Τζέσικα Μέιερ (American Sniper), και Τιμ Μουρ (Flags of Our Fathers).

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture