Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Χτυποκάρδια με κάθε βροχή στο Ρίο της Πάτρας- ΦΩΤΟ

Χτυποκάρδια με κάθε βροχή στο Ρίο της Πάτρας- ΦΩΤΟ

Γιατί ανησυχούν οι κάτοικοι

Με τον φόβο πλημμυρών κάθε που βρέχει λιγάκι παραπάνω ζουν κάτοικοι του Ρίου της Πάτρας.

Τις προηγούμενες ημέρες που τα επίπεδα της βροχόπτωσης ήταν υψηλά κινδύνεψαν σπίτια και αυτοκίνητα, ειδικά στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου από όπου περνάει ο αγωγός όμβριων υδάτων της Ολυμπίας Οδού.

Η περιοχή γλίτωσε τα χειρότερα λόγω της άμεσης αντίδρασης κατοίκων οι οποίοι έσπευσαν να καθαρίσουν την σχάρα του αγωγού η οποία είχε καλυφθεί με ξύλα, μπάζα και σκουπίδια κάθε λογής.

Στο σημείο, συχνά πυκνά, προκαλείται πρόβλημα με αποτέλεσμα τα νερά να φρακάρουν και ο αγωγός να υπερχειλίζει, μετατρέποντας την Ηρώων Πολυτεχνείου σε ποτάμι.

Ακριβώς σε αυτόν τον αγωγό καταλήγουν άλλοι δύο από την ευρύτερη περιοχή με αποτέλεσμα ο όγκος των υδάτων που συγκεντρώνεται να είναι μεγαλύτερος από αυτό που μπορεί να αντέξει.

Συμπολίτες με τους οποίους συνομίλησε το thebest.gr το οποίο βρέθηκε στο Ρίο, ζητούν άμεσα παρεμβάσεις για να αντιμετωπιστεί οριστικά το πρόβλημα.

Παράλληλα καλούν τον Δήμο να κάνει καθαρισμούς στα φρεάτια τα οποία παραμένουν καλυμμένα με ξύλα, χόρτα και σκουπίδια με αποτέλεσμα να μην μπορούν να αντέξουν τις μεγάλες ποσότητες του νερού.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις