Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Γ. Ρώρος: Η φθινοπωρινή μπόρα χάλασε την καμπάνια της δημοτικής αρχής ότι καθάρισε 16.000 φρεάτια & αυλάκια

Γ. Ρώρος: Η φθινοπωρινή μπόρα χάλασε την...

Επειδή δεν γνωρίζετε την λέξη τσίπα, αντί να "ποιήσετε την νήσσαν" κ. Πελετίδη, προτιμήσατε να ξανα-κολυμπήσετε στα λασπόνερα της πολιτικής σας, αναφέρει η "Ώρα Πατρών"

Η Δημοτική Παράταξη Ώρα Πατρών με επικεφαλής τον Γιώργο Ρώρο σε ανακοίνωση της σχετικά με τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή τη Δευτέρα 28/9/2020 το απόγευμα και τη στάση της Δημοτικής αρχής Πελετίδη, αναφέρει τα εξής:

Η Ευθύνη είναι άγνωστη λέξη για εσάς κ. Πελετίδη;

 Για άλλη μία φορά αντί να επιλύσει τα προβλήματα που δημιουργεί η ελλειμματική και αδιέξοδη πολιτική της, η δημοτική αρχή κατά την προσφιλή της μέθοδο χρησιμοποιεί ως ασπίδα τους εργαζόμενους, αποπροσανατολίζει μιλώντας για τις εργολαβίες του τρένου, (ενώ πνίγηκε όλη η Πάτρα), επιρρίπτει ευθύνες σε επαγγελματίες και συμπληρώνει με τις γνωστές καταγγελίες σε Νέα Δημοκρατία , ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ. Ξεχάσατε το ΚΚΕ κ. Πελετίδη  το οποίο συγκυβέρνησε με τη Νέα Δημοκρατία το 1989 αν ενθυμείσθε !!!

Η φθινοπωρινή μπόρα χάλασε την προβολή, και διαφημιστική καμπάνια της δημοτικής αρχής ότι καθάρισε 16.000 φρεάτια και αυλάκια.

Μπορείτε να ενημερώσετε τους Πατρινούς πόσο στοίχισε η προβολή σας και η καμπάνια σας; Πόσα φρεάτια θα είχατε καθαρίσει; 

Επειδή δεν γνωρίζετε την λέξη τσίπα, αντί να "ποιήσετε την νήσσαν" κ. Πελετίδη και προτιμήσατε να ξανα-κολυμπήσετε  στα λασπόνερα της πολιτικής σας και μας καταγγέλλετε για τσίπα, όπως και το καλοκαίρι με τη λειψυδρία σε όλη την Πάτρα.

"Αιδώς Αργείοι".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις