Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας για τις προβολές της νέας σαιζόν

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στην Κινηματογραφι...

Η έναρξη προγραμματίζεται είτε για τις 26/10 είτε για τις 2/11/2020 στα Odeon Veso Mare

Σε εγρήγορση βρίσκεται η Κινηματογραφική Λέσχη Πάτρας ενόψει της πολυαναμενόμενης έναρξης προβολών για τη νέα περίοδο σε μία στιγμή πράγματι κρίσιμη και ρευστή λόγω των μέτρων προστασίας από την πανδημία του covid-19. Η πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της Λέσχης, Ελένη Δάσιου ήδη ενημέρωσε με επιστολή της τα μέλη της Λέσχης, τα οποία και καλεί να εγγραφούν είτε δια ζώσης στα γραφεία της Κινηματογραφικής Λέσχης στο Μέγαρο Κόλλα, στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου Α’ είτε μέσω πίστωσης σε τραπεζικό λογαριασμό. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από τις 23 Σεπτεμβρίου και θα συνεχιστούν έως και τις 16 Οκτωβρίου 2020. Αυτό γίνεται όπως μας εξήγησε η Ελένη Δάσιου προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός στο φουαγιέ του σινεμά την πρώτη μέρα έναρξης των προβολών, ειδικά φέτος που επικρατούν τα υγειονομικά μέτρα προστασίας.

Το ζητούμενο πάντως είναι να υπάρξει κι ένας ικανός αριθμός εγγραφών, ένα κρίσιμο νούμερο που θα δείξει και πως θα κυλήσουν τα πράγματα την ερχόμενη σαιζόν. Πέρυσι, στην προ covid-19 περίοδο, την πρώτη μέρα είχαν γραφτεί κοντά 400 άτομα που πήραν τις κάρτες διαρκείας. Βέβαια φέτος υπάρχουν πολλές νέες συνισταμένες όπως για παράδειγμα η χωρητικότητα που θα επιτραπεί και που αναμένεται να είναι στο 60% της κάθε αίθουσας ενώ οι θεατές υποχρεωτικά θα φορούν μάσκα προστασίας.

Η Ελένη Δάσιου δουλεύει και επεξεργάζεται αυτή τη στιγμή το πρόγραμμα των ταινιών και θα το κάνει μέχρι σχεδόν & πριν την έναρξη των προβολών. «Θα το καθυστερήσω όσο μπορώ», είπε χαρακτηριστικά στο thebest.gr η Ελένη Δάσιου, η οποία πρόσθεσε πως η έναρξη αναμένεται να γίνει ή την τελευταία Δευτέρα του Οκτωβρίου (δηλαδή τη Δευτέρα 26/10/2020) ή την πρώτη Δευτέρα του Νοεμβρίου 2020. Οι προβολές θα φιλοξενηθούν και φέτος όπως όλα δείχνουν στα Odeon Veso Mare στην Ακτή Δυμαίων όπου η Λέσχη βρίσκεται από το 2009.

Πάντως μέχρι στιγμής το κλίμα είναι ενθαρρυντικό. Σινεφίλ επικοινωνούν με τη Λέσχη, ρωτούν να μάθουν και γενικά αν και υπάρχει αγωνία για το τι μέλλει γενέσθαι εν τούτοις υπάρχει και μία ανυπομονησία μιας και τα βράδια προβολών της Κινηματογραφικής Λέσχης είναι από τις πιο ευχάριστες σινεφίλ απολαύσεις στη διάρκεια του χειμώνα.

Τέλος λίγο πριν την έναρξη θα γίνει και συνάντηση του διοικητικού συμβουλίου της Κινηματογραφικής Λέσχης για να παρθούν οι τελικές αποφάσεις.  

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture