Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παραδοσιακή χορευτική βραδιά στο θεατράκι της Κρήνης

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παραδοσιακή χορευτική...

Την διοργάνωση της εκδήλωσης που έγινε την Κυριακή 27/9 το βράδυ είχε αναλάβει ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την περασμένη Κυριακή 27/9/2020 το βράδυ, στο ανοιχτό Θέατρο Κρήνης με την υπέροχη θέα, η 1η χορευτική συνάντηση παραδοσιακών συλλόγων, «Μένουμε ασφαλείς, χορεύοντας στον ίδιο κύκλο». Ήταν μια υπέροχη βραδιά γεμάτη από χορό που ταξίδεψε τους θεατές σε χορευτικά απ’ όλη την Ελλάδα, με την κάθε περιοχή να δίνει το δικό της χορευτικό ηχόχρωμα. Η εκδήλωση αξίζει να σημειωθεί πως έγινε με λήψη όλων των ενδεδειγμένων μέτρων ασφαλείας, αποστάσεις, αντισηπτικά, όριο καθήμενων θεατών με μάσκα, κ.α.

Το παρών στη βραδιά έδωσαν, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Τάκης Παπαδόπουλος , ο Ανδρέας Φρούντας κοινοτικός σύμβουλος Κρήνης, πρώην αντιδήμαρχος Μεσσάτιδος, ο αρχιμανδρίτης π. Ειρηναίος από την ενορία της Αγίας Ειρήνης Ριγανοκάμπου, εκπρόσωποι του Λυκείου Ελληνίδων των Πατρών, του Πανηπειρωτικού Συλλόγου Πατρών, του Παμμικρασιατικού Συνδέσμου, του ΛΑΧΟΠ και άλλοι πολλοί.

Ο Παγκαλαβρυτινός Σύλλογος Πάτρας που είχε και την ευθύνη διοργάνωσης της χορευτικής, παραδοσιακής βραδιάς ευχαριστεί δημοσίως τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Κρήνης, Αργύρη Παναγιωτόπουλο, για την πολύτιμη βοήθειά του.

Πρόεδρος του ΔΣ του ιστορικού Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας είναι ο Φώτης Παπαθεοδώρου. Τέλος οι χορευτές του Παγκαλαβρυτινού έχουν ξεκινήσει τα χορευτικά τους μαθήματα στις αίθουσες του Συλλόγου (στην οδό Ν. Τεμπονέρα 4, κοντά στα Ψηλαλώνια) βάση των κανόνων που έχουν εξαγγελθεί από την Πολιτική Προστασία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture