Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΙΒΛΙΟ

/

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis "Η Επιστροφή του Γούλβεριν"

Κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Anubis "...

Πρόκειται για graphic novel σε σενάριο του Charles Soule και σκίτσο των Steve McNiven & Declan Shalvey

Οι Εκδόσεις Anubis παρουσιάζουν το graphic novel «Η Επιστροφή του Γούλβεριν» σε σενάριο του Charles Soule και σκίτσο των Steve McNiven & Declan Shalvey.

Μετά από μια μακρά ζωή σημαδεμένη από τις μάχες, ο Γούλβεριν υπέκυψε στο αναπόφευκτο. Ο Λόγκαν πέθανε. Μα τώρα ξαφνικά είναι και πάλι ζωντανός! Πώς; Γιατί; Και πόσο τον άλλαξε αυτή η φρικιαστική εμπειρία; Ο Γούλβεριν ξυπνά σε ένα κατεστραμμένο εργαστήριο, με μερικά θραύσματα μόνο από τις αναμνήσεις του, με τα νύχια του να καίνε και χωρίς να γνωρίζει ποιος είναι.

Μία μυστηριώδης οργάνωση και η αινιγματική αρχηγός της, η Περσεφόνη, ίσως ξέρουν την αλήθεια. Ο Γούλβεριν επέστρεψε στη ζωή, μα, καθώς προσπαθεί να βρει τη λύση στο μυστήριο γύρω του, μπορεί αυτή η επιστροφή να αποδειχθεί σύντομη. Μια αναμέτρηση με τους παλιούς του συμμάχους τον περιμένει, αλλά οι X-Men έχουν μάθει πολλά όλον αυτόν τον καιρό που τον αναζητούν. Μπορεί ο Λόγκαν να αντέξει την αλήθεια για όσα έχει κάνει; Και, τώρα που επέστρεψε, πόσο χαμηλά μπορεί να πέσει;

*Το βιβλίο των 144 σελίδων συνίσταται για αναγνώστες άνω των 13 ετών.

Τον υπερήρωα Γούλβεριν έχει ενσαρκώσει στη μεγάλη οθόνη ο Χιου Τζάκμαν.

Το συγκεκριμένο βιβλίο που αποτελεί νέα κυκλοφορία των Εκδόσεων Anubis, μπορείτε να το βρείτε και στα Πατρινά βιβλιοπωλεία.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture