Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Νέα ταινία σχεδιάζει ο Γουές Άντερσον

Νέα ταινία σχεδιάζει ο Γουές Άντερσον

Όσο για το φιλμ «The French Dispatch» που έχει ήδη γυρίσει, ενδέχεται να έχει αναβληθεί επ' αόριστον η προβολή του λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού

Η νέα πολυαναμενόμενη ταινία του 51χρονου Γουές Άντερσον του Οσκαρικού «Τhe Grand Budapest Hotel», με τίτλο «The French Dispatch», ενδέχεται να έχει αναβληθεί επ' αόριστον λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, αλλά φαίνεται ότι ο ταλαντούχος σκηνοθέτης και σεναριογράφος δεν περιμένει και θα προχωρήσει στο επόμενο κινηματογραφικό έργο.

 Σύμφωνα με την Weekly Production, μία ταινία, χωρίς τίτλο προς το παρόν, σε σενάριο και σκηνοθεσία του Γουές Άντερσον θα αρχίσει να γυρίζεται την άνοιξη του 2021.

Πιο συγκεκριμένα, τα γυρίσματα θα πραγματοποιηθούν στη Ρώμη, σύμφωνα με δημοσιεύματα του Ιταλικού Τύπου και είναι σε εξέλιξη η αναζήτηση του καστ, σύμφωνα με άλλες πληροφορίες. Η πλοκή θα περιστρέφεται γύρω από μια ρομαντική ιστορία.

Όσο για το «The French Dispatch» περιλαμβάνει ένα εξαιρετικό ensemble καστ που απαρτίζεται από τους Benicio del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Léa Seydoux, Frances McDormand, Timothée Chalamet, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Steve Park, Bill Murray και Owen Wilson.

Τρεις από τις ταινίες του Γουές Άντερσον, τα «The Royal Tenenbaums», «Moonrise Kingdom» και «The Grand Budapest Hotel» συμπεριλήφθηκαν στη λίστα του BBC το 2016 για τις σημαντικότερες κινηματογραφικές ταινίες από το 2000 και μετά.

Με στοιχεία και από το ΑΠΕ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture