Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΘΕΑΤΡΟ

/

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παράσταση "Αρχαίων Πράξεις" που ανέβηκε στο θεατράκι της Κρήνης

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ από την παράσταση "Αρχαί...

Η σκηνοθεσία και διδασκαλία ήταν του Βασίλη Κόκκαλη

Μία εξαιρετική παράσταση που υπέγραψε και παρουσίασε η ομάδα του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Υποκριτικής του Θεάτρου Επίκεντρο+ της Πάτρας, είχε την τύχη να απολαύσει το θεατρόφιλο κοινό της Αχαικής πρωτεύουσας και της ευρύτερης περιοχής, το διήμερο 20 και 21 Σεπτεμβρίου 2020 (Κυριακή και Δευτέρα) στο θέατρο της Κρήνης με την υπέροχη θέα.

Ο τίτλος της παράστασης ήταν «Αρχαίων Πράξεις» και αφορούσε στη παρουσίαση αποσπασμάτων κειμένων μεγάλων τραγικών ποιητών,  όπως Πέρσες του Αισχύλου, Μήδεια του Ευριπίδη, Ιφιγένεια εν Αυλίδι του Ευριπίδη, Τρωάδες επίσης του Ευριπίδη και Ορέστεια του Αισχύλου. Τα αποσπάσματα ήταν δεμένα υπό την μορφή μίας ενιαίας, καλοδουλεμένης παράστασης.

Η θεατρική αυτή δουλειά ήταν ενταγμένη στην ενότητα του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας 2020, “Βήμα στους Καλλιτέχνες της Πόλης μας” και η διδασκαλία και σκηνοθεσία ήταν του γνωστού Πατρινού ηθοποιού Βασίλη Κόκκαλη που συνεργάζεται σταθερά με το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας και ήταν και στην παράσταση «Γκόλφω» του σχήματος Άρμα Θέσπιδος που άρεσε πολύ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture