Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Οι Σοροπτιμίστριες της Πάτρας συναντήθηκαν για τη νέα περίοδο - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Οι Σοροπτιμίστριες της Πάτρας συναντήθηκ...

Επικεφαλής στο τιμόνι του δραστήριου Ομίλου αναλαμβάνει για τη διετία 2020-2022 η Ελένη Γκέκα

Συνάντηση είχαν τα μέλη του δραστήριου Σοροπτιμιστικού Ομίλου Πάτρας, όπως πάντα στο ξενοδοχείο «Αστήρ» και το πρώτο συναπάντημα της νέας περιόδου έγινε με όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις που επιβάλλονται λόγω των συνθηκών της πανδημίας.

Οι απουσίες φορέων, φίλων κ.α., ήσαν αισθητές και έντονες και οι παρουσίες μόνο των μελών επιτρεπτές και με αποστάσεις, ωστόσο η διάθεση να υποδεχτούν νέα μέλη στον Όμιλο ήταν πολύ δυνατή!

Όπως δυνατές και οι νέες παρουσίες οι νέες Σοροπτιμίστριες που με ζήλο και όρεξη μπήκαν στον Όμιλο να του δώσουν προσφορά γνώσεων αγάπης δυναμικής, όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται. Στα μέλη του Ομίλου εντάσσονται οι: Αναστασοπούλου Χαρά, Μπάρλου Ευτυχία, Σαββανή Σάντρα και Ταγκαλάκη Μίνα.

Ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος εύχεται στα νέα μέλη να κάνουν βίωμα τους τα ιδεώδη του Σοροπτιμισμού και να προσφέρουν πάντα το καλύτερο που μπορούν για την υπεράσπιση της γυναίκας και του παιδιού σε όλα τα κοινωνικά επίπεδα.

Επίσης να επισημανθεί ότι μετά από 4ετη θητεία στο τιμόνι του Ομίλου 2016-2020, η Γεωργία Μοσχονά παραδίδει για την επόμενη διετία 2020- 2022 στην γνωστή και ιδιαιτέρως ασχολούμενη με τα κοινά, Ελένη Γκέκα στην οποία όλες εύχονται από καρδιάς «Καλή θητεία» και υπόσχονται να είναι αρωγοί στην προσπάθειά της για την προώθηση του Ομίλου και του Σοροπτιμιστικού ιδεώδους.

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight