Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Καινοτομία: To ολοκαίνουριο Apple Watch Series 6 παίζει ακόμα και το γιατρό

Καινοτομία: To ολοκαίνουριο Apple Watch ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

To πιο ονομαστό smartwatch έχει στραφεί στην υγεία και το fitness των χρηστών

Πρωτοποριακό και εστιασμένο στην υγεία το νέο, περιζήτητο smart ρολόι Apple Watch Series 6, για το οποίο απαιτήθηκε ένας χρόνος σχεδιασμού και κατασκευής και αντικαθιστά το προηγούμενο μοντέλο Series 5. Διαθέτει αισθητήρα καταγραφής του οξυγόνου του αίματος, όπως ανακοίνωσε ο Tim Cok στο επίσημο διαδικτυακό event παρουσίασης. Η μέτρηση αυτή γίνεται κάθε 15 δευτερόλεπτα ενσωματώνοντας τα δεδομένα του χρήστη ανά πάσα στιγμή. Επιπλέον γίνεται καταγραφή μετρήσεων ακόμη και κατά την διάρκεια του ύπνου όταν ανάβει το κόκκινο φως στο πίσω μέρος της συσκευής.

Χάρη στο γρηγορότερο S6 chip, το διάσημο ρολόι  επιτυγχάνει πιο γρήγορες επιδόσεις και  έχει επίσης να επιδείξει προσθήκη οξυμέτρου και υψομετρητή.

 

Με τιμή στα 43Ο ευρώ το Apple Watch Series 6  βγαίνει σήμερα στη διεθνή αγορά. Στο πακέτο δεν θα περιλαμβάνεται USB φορτιστής (κάτι που αναμένεται να ισχύσει και για τα επερχόμενα iPhone 12, τα οποία όπως όλα δείχνουν θα ανακοινωθούν τον επόμενο μήνα).

Παράλληλα η εταιρεία υπόσχεται και μια οικονομικότερη εκδοχή του Apple Watch, ονόματι Apple Watch SE που θα φθάσει την τιμήν των 300 ευρώ. Περιλαμβάνει μεγάλη συλλογή Watch Face για την απαραίτητη εξατομίκευση ενώ υποστηρίζει και μια νέα υπηρεσία ονόματι Fitness Plus  για εικονικά μαθήματα εκγύμνασης.

 

Το style

 

Από πλευράς εμφάνισης οι διαφοροποιήσεις είναι μικρές, και περιορίζονται στον ανανεωμένο σκελετό του Apple Watch ο οποίος είναι από αλουμίνιο κι όχι από ανοξείδωτο ατσάλι που είχε το προηγούμενο μοντέλο και στο λουράκι. Όσον αφορά στο λουράκι ονομάζεται solo loop και είναι πλέον μονοκόματο κατασκευασμένο από εύκαμπτη σιλικόνη, ώστε να μπορεί να φοριέται και να αφαιρείται με ευκολία. Το υλικό κατασκευής του είναι ανθεκτικό και αδιάβροχο και κυκλοφορεί σε διάφορα μεγέθη, για να χωράει σε κάθε καρπό και σε 7 χρώματα.

Κατά τα λοιπά το Apple Watch Series 6 έχει το ίδιο μέγεθος οθόνης με τον προκάτοχό του (40 mm ). Στο εσωτερικό του βρίσκει κανείς ενσωματωμένο τον Apple S6 So, ο οποίος όπως ισχυρίζεται η Apple είναι 20% πιο γρήγορος από την προηγούμενη γενιά επεξεργαστών. 

Η μόνη διαφορά εντοπίζεται στην οθόνη η οποία είναι 2,5 φορές πιο φωτεινή σε ανοιχτούς χώρους. 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View