Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Χρ. Αλέξοπούλου: Η νέα σχολική χρονιά ξεκινά με ελπίδα και προσδοκίες

Χρ. Αλέξοπούλου: Η νέα σχολική χρονιά ξε...

Δήλωση με αφορμή την νέα σχολική χρονιά

 Σε δήλωσή της η βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ Χριστίνα Αλεξοπούλου αναφέρει: "Η έναρξη κάθε σχολικής χρονιάς αποτελεί μια νέα αφετηρία στο δύσκολο, αλλά συναρπαστικό δρόμο προς τη γνώση. Με την ευκαιρία αυτή, η Βουλευτής Αχαΐας Χριστίνα Αλεξοπούλου,  έστειλε τις ευχές της:

«Το κουδούνι σήμερα θα σημάνει την έναρξη της νέας, αρκετά διαφορετικής όμως, σχολικής χρονιάς. Τα σχολεία μας θα γεμίσουν ξανά με το αεικίνητο βουητό μαθητών όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης και με εκπαιδευτικούς που, εμπνευσμένοι από τη λάμψη στα μάτια των παιδιών, θα  καταστήσουν τη μάθηση προσβάσιμη, ουσιαστική και ενδιαφέρουσα.

Τη φετινή χρονιά, η ευθύνη μας απέναντι στους μαθητές, τα παιδιά αυτά που γεννήθηκαν ή/και μεγάλωσαν μέσα στην οικονομική κρίση και τώρα έχουν να αντιμετωπίσουν και μια πρωτόγνωρη κρίση, υγειονομική αυτή τη φορά, είναι ακόμα μεγαλύτερη.Ας συνεργαστούμε λοιπόν εποικοδομητικά, γονείς, εκπαιδευτικοί και πολιτικοί, και με εφαλτήριο την κοινή αγάπη μας για τα παιδιά, ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί να δημιουργήσουμε υπεύθυνους και ικανούς αυριανούς πολίτες με ολοκληρωμένη προσωπικότητα και κοινωνική ευαισθησία.

Με τη βεβαιότητα ότι θα διαβούμε με επιτυχία τη στενωπό της πανδημίας, εύχομαι ολόψυψα καλή και δημιουργική σχολική χρονιά στους μαθητές, και δύναμη και διάθεση για προσφορά σε εκπαιδευτικούς και γονείς.

Υγεία και καλή πρόοδο σε όλους.»

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις