Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Χρυσός Λέοντας στην κινέζα Κλόε Ζάο, όλες με Armani στο τελευταίο Venice red carpet

Χρυσός Λέοντας στην κινέζα Κλόε Ζάο, όλε...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Στην τελετή λήξης η Κέιτ Μπλάνσετ εντυπωσίασε με ολοκέντητο cape dress, ενώ η νικήτρια ερμηνείας Βανέσα Κίρμπι γοήτευσε με στενή μαύρη τουαλέτα

Αντίο στο σινε- φεστιβάλ της πανέμορφης Βενετίας με τις γυναίκες να δεσπόζουν στο βάθρο των βραβείων και στις εντυπώσεις στο κόκκινο χαλί: H πρώτη Ασιάτισσα στην ιστορία αλλά και η πέμπτη γυναίκα που κατέκτησε τον πολυπόθητο Χρυσό Λέοντα της Μόστρα είναι επισήμως η 38χρονη σκηνοθέτης Κλόε Ζάο, καθώς η ταινία φαβορί «Nomanland» κυριάρχησε. Η κινέζα δημιουργός που μεγάλωσε στο Πεκίνο αλλά ζει στο Λος Αντζελες δεν παρευρέθηκε στην τελετή λήξης αλλά εξέφρασε τις ευχαριστίες της σε βίντεο μαζί με την πρωταγωνίστρια του φιλμ, Φράνσις Μακ Ντόρμαντ. Το «Nomanland» ακολουθεί μια 60χρονη γυναίκα που παρατάει την παλιά της ζωή, μετά από μια οικονομική καταστροφή και ταξιδεύει στην αμερικάνικη ενδοχώρα για να γίνει μια σύγχρονη νομάδα. Όλα τα διεθνή δημοσιεύματα «στοιχηματίζουν» πως ήδη η ταινία οδεύει στα Οσκαρ. 

Κορυφαία βραβεία απέσπασαν ακόμα ο Μισέλ Φράνκο με τη «Νέα Τάξη», ο Κιγιόσι Κουροσάουα με τη «Γυναίκα του Κατασκόπου», ενώ τις διακρίσεις ερμηνείας πανηγύρισαν η βρετανίδα Βανέσα Κίρμπι (η πριγκίπισσα Μάργκαρετ του «The Crown») για το κοινωνικό δράμα «Pieces of a Woman» του Κορνέλ Μουντρούτσο και ο Πιερφραντζέσκο Φαβίνο για το «Padrenostro».

Οι εμφανίσεις που ξεχώρισαν είχαν την υπογραφή του οίκου Armani. Η πρόεδρος της επιτροπής Κέιτ Μπλάνσετ με ολοκέντητο cape dress της φετινής άνοιξης, η οικοδέσποινα Αννα Φολιέτα με αστραφτερό στράπλες, η νικήτρια Βανέσα Κίρμπι με δωρική τουαλέτα εμπιστεύθηκαν τον πασίγνωστο ιταλικό οίκο. Παρούσα και η εκπρόσωπος του brand, Ρομπέρτα Αρμάνι με δημιουργία του ίδιου οίκου. Τα φλας εστίασαν και στον αμερικανό γόη Μάτ Ντίλον με τη συνοδό του.  

Kέιτ Μπλάνσετ με cape dress Armani Prive...

Kέιτ Μπλάνσετ με cape dress Armani Prive και κοσμήματα Pomellato

Αννα Φολιέτα με Armani Prive

Αννα Φολιέτα με Armani Prive

Ρομπέρτα Αρμάνι με Giorgio Armani

Ρομπέρτα Αρμάνι με Giorgio Armani

Βανέσα Κίρμπι με Armani Prive

Βανέσα Κίρμπι με Armani Prive

O Ματ Ντίλον με την αγαπημένη του

O Ματ Ντίλον με την αγαπημένη του

Μπλάνσετ- Φολιέτα πολύ ενθουσιώδεις επί σκηνής

Μπλάνσετ- Φολιέτα πολύ ενθουσιώδεις επί σκηνής

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View