Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Θα προχωρήσει η εστίαση σε οικειοθελές lockdown; «Όχι» λέει ο Πρόεδρος του ΣΚΕΑΝΑ

Πάτρα: Θα προχωρήσει η εστίαση σε οικειο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

«Προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι απέναντι σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε» λέει ο Σπύρος Στεργίου

Καμία πρόθεση να προχωρήσουν σε lockdown δεν έχουν οι καταστηματάρχες της εστίασης, στην Πάτρα. Αυτό ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr o Σπύρος Στεργίου, Πρόεδρος του Συλλόγου Καταστηματαρχών Εστίασης & Αναψυχής Αχαΐας.

Μπορεί το Πανελλήνιο σωματείο καταστημάτων και καταναλωτών εστίασης και διασκέδασης να γνωστοποίησε ότι θα προχωρήσει σε κινητοποιήσεις αν δεν ικανοποιηθούν τα αιτήματά του και να καλεί σε lockdown τις επιχειρήσεις για μία εβδομάδα από τις 16 ως τις 22 Σεπτεμβρίου, όμως οι επιχειρηματίες στην Πάτρα θα κρατήσουν ανοιχτά τα καταστήματα τους, σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΣΚΕΑΝΑ.

«Πρόκειται για έναν ανεπίσημο φορέα, μία ιδιωτική εταιρεία κερδοσκοπικού προσανατολισμού με τον οποίο δεν έχουμε καμία επαφή. Θεωρώ ότι κανένα κατάστημα στην εστίαση δε θα κλείσει οικειοθελώς τη στιγμή που προσπαθούμε να σταθούμε όρθιοι απέναντι σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουμε» αναφέρει o κ. Στεργίου.

Η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατορικών & Συναφών Επαγγελμάτων)

H επίσημη θέση και απόφαση της ΠΟΕΣΕ (δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο) είναι πως δεν συμμετέχει στην κίνηση που έχει ακουστεί για εβδομαδιαίο κλείσιμο των καταστημάτων εστίασης και αναψυχής, στις 16 έως 22 Σεπτεμβρίου. Η θέση της ΠΟΕΣΕ, σαν επίσημος και μοναδικός φορέας εκπροσώπησης του κλάδου πανελληνίως, είναι πως περιμένουμε τα μέτρα που θα ανακοινώσει η Κυβέρνηση στην ΔΕΘ και μετά θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις για αντιδράσεις ή κινητοποιήσεις. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις