Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Η τρυφερή εξομολόγηση της Κατερίνας Καινούργιου και η ΦΩΤΟ με τον σύντροφό της

Η τρυφερή εξομολόγηση της Κατερίνας Καιν...

Δείχνει τρελά ερωτευμένη

Έναν μεγάλο έρωτα ζουν εδώ και περίπου ενάμισι χρόνο η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης. Το γνωστό ζευγάρι μπορεί στην αρχή να διατηρούσε χαμηλούς τόνους και να απέφευγε τις κοινές εμφανίσεις σε κοσμοπολίτικα μέρη, προκειμένου να προστατέψει τη σχέση του, όμως, πλέον, δεν έχει κανένα λόγο να την κρύψει.

Οι δυο τους πέρασαν ένα ξεχωριστό καλοκαίρι κάνοντας διάφορα ταξίδια στα νησιά της Ελλάδας και ζώντας μαγικές στιγμές μακριά από την ένταση της πρωτεύουσας.

Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είδαμε την Κατερίνα Καινούργιου να δημοσιεύει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram στιγμιότυπα μαζί με τον αγαπημένο της μοιράζοντας έτσι την ευτυχία της μαζί με τους διαδικτυακούς φίλους της. Μπορεί να βρισκόμαστε λίγο πριν το τέλος του Αυγούστου και η γνωστή παρουσιάστρια να έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές υποχρεώσεις της, όμως οι δυο τους εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία για μια εξόρμηση δίπλα στη θάλασσα.

Έτσι, το απόγευμα της Κυριακής, η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε στο προφίλ της μια νέα φωτογραφία μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη από τις διακοπές τους και τη συνόδευσε με ένα τρυφερό σχόλιο: «Οι άνθρωποι δεν προσέχουν αν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι, όταν είναι ευτυχισμένοι…». Το ζευγάρι βρίσκεται στα καλύτερά του!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight