Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ξανανοίγει το Άστυ στην πλατεία Κοραή - Θα προβάλλει 21 αριστουργήματα της 7ης τέχνης

Ξανανοίγει το Άστυ στην πλατεία Κοραή - ...

Από τις 3 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου 2020

Ευχάριστη είδηση αποτέλεσε αυτή ότι ένας από τους κεντρικούς και αγαπημένους των σινεφίλ, κινηματογράφους της Αθήνας, το Άστυ της οδού Κοραή που έκλεισε τον περασμένο Μάρτιο εξαιτίας των μέτρων κατά της πανδημίας του κορωνοϊού κι ενώ στο ταμείο του υπήρχε κάθε μέρα ουρά για την ταινία «Η Μπαλάντα της Τρύπιας Καρδιάς» του Γιάννη Οικονομίδη, που έπαιζε τότε, ανοίγει με το καλό και πάλι.

Έξι σχεδόν μήνες μετά το Άστυ είναι και πάλι έτοιμο να υποδεχτεί τους θεατές με μια σειρά προβολών 21 συνολικά ταινιών «τεσσάρων και πέντε αστέρων», το χρονικό διάστημα από τις 3 έως και τις 23 Σεπτεμβρίου 2020. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει από κλασικές ταινίες όπως το «Tokyo Story» του Γιασουχίρο Οζου έως τον "Νεκρό" του Τζιμ Τζάρμους με τον Τζόνι Ντεπ, το "Χορεύοντας στο σκοτάδι" του Λαρς Φον Τρίερ με την Μπγιοργκ και την Κατρίν Ντενέβ και το «Ένα Περιστέρι Έκατσε σε Ένα Κλαδί Συλλογιζόμενο την Ύπαρξή του» του Σουηδού κινηματογραφικού δημιουργού Ρόι Αντερσον. Όπως γράφει και το flix.gr, οι ταινίες που επιλέγει το Άστυ θα μας θυμίσουν πως είναι το σινεμά που αγαπάμε, σε μια αίθουσα που ομολογουμένως μας έλειψε.

Τα εισιτήρια την Παρασκευή και το σαββατοκύριακο κοστίζουν 7 ευρώ το κανονικό και 6 ευρώ το φοιτητικό και τις καθημερινές 5 ευρώ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture