Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Το "Tenet" προβάλλεται στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο

Το "Tenet" προβάλλεται στο θερ...

Στις 21.45 έως και την Τετάρτη 2/9/2020

Το «Τenet» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν με τους Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, Ρόμπερτ Πάτινσον, Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι, Ντιμπλ Καπάντια, Άαρον Τέιλορ Τζόνσον, Κλεμενς Ποεσί, Μάικλ Κέιν και Κένεθ Μπράνα, διάρκειας 135 λεπτών προβάλλει το θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο από την Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 έως την Τετάρτη 2/9/2020, στις 21.45.

Πρόκειται για μία ψαγμένη περιπέτεια φαντασίας με πολλή δράση αλλά και τις γνώριμες φιλοσοφικές αναζητήσεις του Νόλαν, κάτι που ήταν έντονο στο αριστουργηματικό φιλμ του, «Inception» που πρωτοπαίχθηκε το 2010 και ξαναπροβλήθηκε το φετινό καλοκαίρι.

Το «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν είναι μία επική ταινία δράσης, με φόντο τον κόσμο της διεθνούς κατασκοπείας.

Ένας πράκτορας της CIA αναλαμβάνει μια άκρως μυστική αποστολή για να σώσει τον κόσμο από τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Γνωρίζει όμως μόνον ότι η απειλή έχει να κάνει με τη λέξη Tenet και την «αντιστροφή του χρόνου».

Οι λάτρεις του Νόλαν αλλά και γενικότερα ο κινηματογραφικός κόσμος περιμένει με κομμένη την ανάσα να δει πως θα πάει η συγκεκριμένη ταινία, η οποία θα ντεμπουτάρει και στις ΗΠΑ στις 4 Σεπτεμβρίου 2020.

Να θυμίσουμε πως το "Tenet" προβάλλεται και στις αίθουσες των Odeon Veso Mare, στην Ακτή Δυμαίων.

Iδιαίτερα ενδιαφέρον είναι το άρθρο στο «Αθηνόραμα» με τίτλο «Αρκεί ένα «Tenet» για να σωθεί ο κόσμος;» που υπογράφει ο Γιάννης Καντέας-Παπαδόπουλος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture