Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Ανάμεσα στα νέα φιλμ που κάνουν πρεμιέρα στα Odeon Veso Mare & το "Καπόνε"

Ανάμεσα στα νέα φιλμ που κάνουν πρεμιέρα...

Με τον Τομ Χάρντι στο ρόλο του γκάνγκστερ Αλ Καπόνε

Εκτός του πολυαναμενόμενου «Tenet» του Κρίστοφερ Νόλαν που ξεκινά προβολές από την Τετάρτη 26/8, στα Odeon Veso Mare που ξανανοίγουν κανονικά, θα παίζονται από την Πέμπτη 27/8/2020 κι άλλα νέα φιλμ, ανάμεσα τους και η γκανγκστερική περιπέτεια «Καπόνε - Capone», με τον Τομ Χάρντι που το περασμένο 4ήμερο της πρεμιέρας της (20-23/8/2020) έκοψε σε 64 αίθουσες πανελλαδικά, 4.606 εισιτήρια, σύμφωνα με το flix.gr.

Η ταινία  διάρκειας 103 λεπτών που είναι Καναδο-αμερικανικής παραγωγής σε σκηνοθεσία Τζος Τρανκ αφορά στον διαβόητο Αμερικανό μεγαλο-γκάνγκστερ Αλ Καπόνε και πιο συγκεκριμένα την περίοδο μετά την φυλακή όπου πλέον αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ψυχολογικής φύσεως και επανένταξης του στο κοινωνικό σύνολο. Το φιλμ όπως έγραψε το Αθηνόραμα, ξεχωρίζει εξαρχής διότι ακριβώς επικεντρώνεται στον τελευταίο άδοξο χρόνο της ζωής του, ενώ επιπλέον απολαμβάνει την πρωταγωνιστική παρουσία του... γκανγκστερικά έμπειρου Τομ Χάρντι («Δίδυμοι Θρύλοι», «Peaky Blinders»). Ωστόσο σύμφωνα πάντα με την κριτική του περιοδικού Αθηνόραμα, το «Καπόνε» που έχει στοιχεία βιογραφικού δράματος, επιδεικνύει λιγοστή σκηνοθετική φαντασία και ακόμα λιγότερη κινηματογραφική ουσία.

Παίζουν ακόμα οι Λίντα Καρντελίνι, Τζακ Λόουντεν, Κάιλ ΜακΛάχλαν και ο Ματ Ντίλον.

Η ταινία θα παίζεται στην αίθουσα 8 στην προβολή των 20.30 έως και την Τρίτη ενώ την Τετάρτη 2/9 θα προβληθεί στις 18.30.

Για τους μικρούς μας φίλους στα Odeon Veso Mare, θα παίζεται και η χαριτωμένη ταινία computer animation, «Trolls 2, World Tour - Οι Ευχούληδες 2», με τη φωνή του Πάνου Μουζουράκη στην ελληνική μεταγλωττισμένη κόπια και του Τζάστιν Τιμπερλέικ στην αγγλόφωνη που ήδη σε σχεδόν 2 εβδομάδες προβολής έχει ξεπεράσει τα 21.000 εισιτήρια (το περασμένο 4ήμερο σε 70 αίθουσες πανελλαδικά έκοψε 9.108 εισιτήρια σύμφωνα με το flix.gr).

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture