Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε τεστ κορωνοϊού - Στο σήριαλ "Χαιρέτα μου τον πλάτανο" κάνει ένα παπά

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε τεστ κορω...

Υπέροχη η φωτ. που ανήρτησε στο instagram τον Δεκαπενταύγουστο μαζί με τη Λένα Δροσάκη και το μωράκι τους

Την καλύτερη του φάση φαίνεται πως περνάει ο Αχαιός στην καταγωγή ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος επέστρεψε δριμύτερος στις  επαγγελματικές του υποχρεώσεις παίζοντας στη νέα, πολυαναμενόμενη τηλεοπτική σειρά που θα προβληθεί το φθινόπωρο στην ΕΡΤ, με τίτλο «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» όπου μάλιστα υποδύεται έναν παπά.

Η σειρά ήδη έκανε γυρίσματα στη γραφική και γεμάτη πλατάνια Ζαχλωρού όπου και οι ηθοποιοί αναμένεται να επιστρέψουν και πάλι στο μέλλον για επιπλέον σκηνές.

Στο μεταξύ όπως γράφτηκε, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης χρειάστηκε να κάνει και το τεστ για τον κορωνοϊό.

Λίγο πριν την επανέναρξη των γυρισμάτων οι συντελεστές υποχρεώθηκαν να κάνουν το τεστ, για να είναι όλοι ασφαλείς και να μην εκθέσουν ο ένας τον άλλο σε πιθανό κίνδυνο μετάδοσης.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όπως είδαμε στο fthis.gr, δεν δίστασε να δημοσιεύσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram και μια φωτογραφία, ενημερώνοντας έτσι τους διαδικτυακούς του φίλους για το τεστ που έκανε για τον Covid-19.

Επίσης πριν από μερικές μέρες δημοσίευσε μία υπέροχη προσωπική φωτογραφία του, με την σύζυγό του, την Πατρινή ηθοποιό Λένα Δροσάκη και το μωράκι τους, το υγιέστατο αγοράκι που έφερε στο κόσμο η Λένα και αποτελεί τον καρπό του μεγάλου έρωτα τους.

Στη φωτ. που ανήρτησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης την ημέρα της Παναγίας, τον Δεκαπενταύγουστο, το αγαπημένο ζευγάρι που είναι πλέον γονείς εικονίζεται μαζί με το μωρό τους που κοιμάται ήσυχο σε ένα μπλε σεντονάκι.

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είναι ξετρελαμένος με τον μικρό του πρίγκιπα και είναι αρκετές οι φορές που δημοσιεύει φωτογραφίες μαζί του, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

«Καλή Παναγιά απ’όλους μας!», έγραψε & ευχήθηκε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight