Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημήτρης – Καρόλ Κροελλά: Το τελευταίο καλοκαίρι στην Αμαλιάδα για τα δυο αδέλφια

Δημήτρης – Καρόλ Κροελλά: Το τελευταίο κ...

Δείτε ΦΩΤΟ

Δεν πρόλαβε να γιορτάσει τα γενέθλιά της η Καϊτσα, όπως φώναζαν χαϊδευτικά οι φίλοι και οι συγγενείς την Καρόλ Κροελλά που μαζί με τον λατρεμένο της αδελφό Δημήτρη Κροελλά, «έφυγαν» το βράδυ της Παρασκευής ως θύματα του τροχαίου στο γιοφύρι, στο τέρμα της οδού Ρήγα Φεραίου στην Αμαλιάδα.

Η Καρόλ στις 24 Αυγούστου, είχε γενέθλια (54ετών) και θα καλούσε τα ξαδέλφια της και ένα δύο φίλους στο σπίτι για φαγητό. Το τροχαό άλλαξε τα πάντα...

Ο Δημήτρης (48 ετών) φωτογράφος στο Παρίσι με συνεργασίες σε αρκετά έντυπα. Η Καρόλ μόνιμος κάτοικος Ελβετίας αφού τα τελευταία χρόνια εργαζόταν στο τμήμα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του ΟΗΕ.

Η Καρόλ εργαζόταν στον ΟΗΕ στην Ελβετία

Η Καρόλ εργαζόταν στον ΟΗΕ στην Ελβετία

Ο Δημήτρης ήταν φωτογράφος στο Παρίσι

Ο Δημήτρης ήταν φωτογράφος στο Παρίσι

Και τα δύο αδέλφια, πού είχαν έρθει στην Ελλάδα από τις 15 Αυγούστου, είχαν βαθιές ρίζες στην Αμαλιάδα. Η μητέρα τους Φωτεινή Παπανδρικοπούλου σε νεαρή ηλικία έφυγε για την Γαλλία όπου εκεί γνώρισε τον άνδρα της και πατέρα των παιδιών της, τον Μαξέλ Κροελλά.

Πριν από 30 χρόνια τα δύο αδέλφια αγόρασαν οικόπεδο στο τέρμα της οδού Ρήγα Φεραίου και εκεί έκτισαν ένα όμορφο σπίτι στο οποίο ερχόντουσαν κάθε καλοκαίρι και μάλιστα ο Δημήτρης έμενε για περισσότερο χρόνο. Την αγαπούσαν την Αμαλιάδα τα δύο αδέλφια και τον συγκεκριμένο δρόμο τον ήξερα πολύ καλά ο Δημήτρης αφού για μπάνιο πήγαινε πάντα στη Μαραθιά.

Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει τι έγινε εκείνο το βράδυ σε εκείνη τη στροφή στο γιοφύρι του αρδευτικού καναλιού. Το σπίτι τους απέχει ακριβώς 300 μέτρα από το σημείο.

Στο αυτοκίνητο  εκείνο το μοιραίο βράδυ βρισκόταν και ο σκύλος τους ο Ίζι, ένα σκυλί που είχε ο Δημήτρης τουλάχιστον δέκα χρόνια και είχαν γίνει «αυτοκόλλητοι». Ο Ίζι «έφυγε» μαζί με το αφεντικό του…

«Δύο υπέροχα αδέλφια»

Συντετριμμένος από το θάνατο των αγαπημένων του ξαδελφιών ο Νίκος Παπανδρικόπουλος. «Ενημερώθηκα για το δυστύχημα από την Αστυνομία και ενώ βρισκόμουν με την οικογένειά μου στο Ανοικτό Θέατρο στα Καβάσιλα. Συγκλονίστηκα… Ο Δημήτρης και η Καρόλ ήταν δύο υπέροχα παιδιά, δύο καταπληκτικά αδέλφια. Η Καρόλ μάλιστα είχε βαφτίσει και το μικρό μας γιό τον Γιωργάκη…Τα παιδιά ερχόντουσαν κάθε καλοκαίρι, από μωρά  στην Αμαλιάδα και μάλιστα ο Δημήτρης σκεφτόταν να παρατείνει τη διαμονή του του εδώ…Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε ακόμη…»

Την Τρίτη η κηδεία

Την Τρίτη στις 12 στον ιερό ναό Αγίου Τρύφωνα Αμαλιάδας θα ψαλλεί η Εξόδιος ακολουθία  του Δημήτρη και της Καρολίνας. Μαζί στη ζωή μαζί και στον θάνατο τα δύο αδέλφια.

patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις