Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Οι τελευταίες διακοπές για ζευγάρι Γάλλων - Εξετράπη το Ι.Χ. σε αρδευτικό κανάλι και πνίγηκαν

Φωτογραφία αρχείου

Φωτογραφία αρχείου

Το βράδυ της Παρασκευής

Το Audi 1900 κ.ε κινείτο στην επαρχιακή οδό Αμαλιάδας-Μαραθιάς λίγο μετά τις 9 το βράδυ της Παρασκευής. Το όχημα κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες έπεσε  μέσα σε αρδευτικό κανάλι στο γεφυράκι που βρίσκεται κοντά στο 2ο ΓΕΛ Αμαλιάδας.

Στο σημείο έσπευσαν άνδρες της Τροχαίας Ήλιδας και οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αμαλιάδας για τον απεγκλωβισμό των δύο επιβατών, οι οποίοι ανασύρθηκαν νεκροί.

Για την ανάσυρση έγιναν υπεράνθρωπες προσπάθειες από άνδρες της Πυροσβεστικής. Οι δύο επιβαίνοντες άνδρας και γυναίκα ηλικίας 40-45 ετών είχαν πνιγεί αφού το αμάξι κατέληξε στο κανάλι, μέσα στο νερό, αναποδογυρισμένο.

Στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και  μετέφερε τους δύο ανασυρθέντες στο νοσοκομείο Αμαλιάδας όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

 

Η ανακοίνωση της αστυνομίας για το τροχαίο

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας, σχηματίσθηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, που συνέβη χθες το βράδυ, στη Δημοτική Οδό Αμαλιάδας - Μαραθιάς, όπου 48χρονος αλλοδαπός οδηγώντας αυτοκίνητο, με συνοδηγό 54χρονη αλλοδαπή, εξετράπη της πορείας του, προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα γεφυριού και ανετράπη σε αρδευτικό αύλακα, με αποτέλεσμα να προκληθεί ο θανάσιμος τραυματισμός τους.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Ήλιδας διενεργείται προανάκριση για την πλήρη διακρίβωση των συνθηκών και αιτιών πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις