Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Μέσα Νοεμβρίου η πρεμιέρα της τέταρτης σεζόν του "The Crown" - BINTEO

Μέσα Νοεμβρίου η πρεμιέρα της τέταρτης σ...

Στη σειρά θα δούμε την Έμμα Κόριν ως Πριγκίπισσα Νταιάνα και την Γκίλιαν Άντερσον ως Θάτσερ

Το διαφημιστικό teaser της 4ης σεζόν του περίφημου και ιδιαίτερα επιτυχημένου σήριαλ «The Crown» δόθηκε στη δημοσιότητα ενόψει της πρεμιέρας που ως γνωστόν είχε αναβληθεί λόγω της πανδημίας και που τώρα μεταφέρθηκε για τις 15 Νοεμβρίου 2020 όπως ευρέως γράφτηκε. Την ίδια ώρα επίκειται και η έναρξη των γυρισμάτων του 5ου κύκλου. Η 24χρονη Βρετανή ηθοποιός Έμα Κόριν θα υποδυθεί την αλησμόνητη και ιδιαίτερα αγαπητή Πριγκίπισσα Νταϊάνα στην 4η σεζόν της σειράς του Netflix  ενώ η στιβαρή και τιμημένη με βραβείο Όσκαρ για την «Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου Ολίβια Κόλμαν κρατά το ρόλο της βασίλισσας Ελισάβετ ενώ όπως διαβάσαμε, μαζί με την προοπτική και μίας 6ης σεζόν της πολύκροτης σειράς, τα «σκήπτρα» του ρόλου της Βασίλισσας Ελισάβετ  θα πάρει, στην πορεία, από την Ολίβια Κόλμαν, η υπέροχη Ιμέλντα Στόντον. Δημιουργός του «The Crown» είναι ο Πίτερ Μόργκαν που ανέφερε πως «όταν ξεκινήσαμε να συζητάμε την πλοκή του 5ου κύκλου, γρήγορα διαπιστώσαμε ότι για να αξιοποιήσουμε τον πλούτο και το σύνθετο της ιστορίας, πρέπει να της αφιερώσουμε έξι κύκλους, που ήταν, μάλιστα και το αρχικό μας σχέδιο».

Nα θυμίσουμε πως η 36χρονη Βρετανή ηθοποιός Κλερ Φόι - Claire Foy υποδύθηκε στη σειρά «Το Στέμμα – The Crown», στους 2 πρώτους κύκλους την Βασίλισσα Ελισάβετ και για την ερμηνεία της αυτή απέσπασε –μεταξύ άλλων υποψηφιοτήτων– μία Χρυσή Σφαίρα «Καλύτερου Α' Γυναικείου Ρόλου σε Δραματική Σειρά», 2 Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών «Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας σε Δραματική Σειρά» και ένα Primetime Emmy.

Τέλος να αναφέρουμε πως στο νέο διαφημιστικό teaser της σειράς βλέπουμε και την Gillian Anderson που ανέλαβε να υποδυθεί την Μάργκαρετ Θάτσερ.

Στην 4η σεζόν του «The Crown» θα δούμε και πάλι την Helena Bonham Carter ως Πριγκίπισσα Μαργαρίτα και τον Tobias Menzies ως Πρίγκιπα Φίλιππο.

Πολλοί είναι οι λάτρεις της σειράς και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight