Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δήλωση Ιάσονα Φωτήλα, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων

Δήλωση Ιάσονα Φωτήλα, για την αναβάθμιση...

Προέβη σε σχετική δήλωση ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ

Σε γραπτή του δήλωση ο βουλευτής Αχαΐας της ΝΔ, Ιάσονας Φωτήλας, για την αναβάθμιση και τον εκσυγχρονισμό του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, αναφέρει τα εξής: 

"Με ιδιαίτερη ικανοποίηση διάβασα την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την ανάγκη συνέχισης του έργου για την αναβάθμιση του Χιονοδρομικού Κέντρου των Καλαβρύτων. Το δικαστήριο στάθμισε σωστά τις θετικές συνέπειες στην ανάπτυξη της περιοχής από την υλοποίηση του έργου με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και επέτρεψε να συνεχιστούν οι σχετικές εργασίες.

Το θέμα είχε απασχολήσει σοβαρά την τοπική κοινωνία των Καλαβρύτων, τη διοίκηση του χιονοδρομικού, τον δήμο και την περιφέρεια καθώς αποτελούσε το μεγαλύτερο αναπτυξιακό έργο εδώ και 40 χρόνια.

Μάλιστα είχε πραγματοποιηθεί με πρωτοβουλία μου και σχετική συνάντηση των εμπλεκόμενων φορέων με τον Υπουργό Επικρατείας κ. Γεραπετρίτη όπου είχε συζητηθεί το θέμα.

Θα συνεχίσω με την ίδια διάθεση για την ανάπτυξη των Καλαβρύτων και της Αχαΐας συνολικά!"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις