Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Αιγιάλεια Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Γιώργος Λάνθιμος Ρούλα Πισπιρίγκου Ομόφυλα Ζευγάρια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Θλίψη στην Αμαλιάδα για τον 45χρονο λογιστή Σταύρο Πολίτη

Θλίψη στην Αμαλιάδα για τον 45χρονο λογι...

Έφυγε από τη ζωή το απόγευμα της Κυριακής

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του 45χρονου λογιστή από την Αμαλιάδα Σταύρου Πολίτη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα στο σπίτι του στην Αμαλιάδα, πιθανότατα από έμφραγμα, αφού αντιμετώπιζε καρδιολογικό πρόβλημα.

Ο άτυχος Σταύρος, πατέρας δύο ανήλικων κοριτσιών, σύμφωνα με πληροφορίες, ένιωσε ξαφνική αδιαθεσία και μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασε τις αισθήσεις του, σοκάροντας τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Αμαλιάδας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του, βυθίζοντας στο πένθος τους δικούς του ανθρώπους, τους φίλους. Ο Σταύρος Πολίτης αντιμετώπιζε τον τελευταίο χρόνο καρδιολογικό πρόβλημα, ωστόσο πήγαινε καλά και συνέχιζε κανονικά τις δραστηριότητές του.

Ένας από τους δυναμικούς λογιστές του νομού και παλιός, καλός συνεργάτης των επιχειρήσεων του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Βαρουξή, ο Σταύρος διακρίνονταν για την ανθρωπιά του, το χιούμορ του και τον επαγγελματισμό του. Άριστος οικογενειάρχης, δημιούργησε με τη σύζυγό του Κωνσταντίνα μια όμορφη οικογένεια, αποκτώντας δύο υπέροχες κορούλες.

Η «είδηση» του θανάτου του, άρχισε να γίνεται γνωστή χθες νωρίς το βράδυ και κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που άκουγε. Δεν ήθελε να πιστέψει ότι ένας νέος άνθρωπος, πολύ αγαπητός στην περιοχή, που καθημερινά μοχθούσε και φαινόταν ότι είχε ξεπεράσει το ξαφνικό πρόβλημα υγείας που του παρουσιάστηκε πριν από έναν περίπου χρόνο, «έφυγε» τόσο άδικα και πρόωρα από τη ζωή.

Πηγή:patrisnews

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις