Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Κιμ Καρντάσιαν- Κάνιε Γουέστ: Eνα χρόνο χωρισμένοι σύμφωνα με τα διεθνή media

Κιμ Καρντάσιαν- Κάνιε Γουέστ: Eνα χρόνο ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Αλλο έδειχναν, άλλο συνέβαινε. Εκείνη στο Λος Αντζελες με τα παιδιά και εκείνος μόνος του στο Γουαιόμινγκ

Απανωτά τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών για την απομάκρυνση του διάσημου ζεύγους Κιμ Καρντάσιαν και Κάνιε Γουεστ. Όπως διαβάσαμε στη Daily Mail οι δυο δημοφιλείς stars ζουν εδώ και ένα χρόνο χωριστά καθώς η reality queen επιμένει να κατοικεί στην Καλιφόρνια για τα τηλεοπτικά γυρίσματα της εκπομπής της αλλά και για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της προσφέροντας σταθερότητα στη ζωή των παιδιών, ενώ ο ράπερ- σχεδιαστής έχει μεταφερθεί σε ένα υπερπολυτελές ράντσο στο Γουαιόμινγκ. Αφορμή της αποκάλυψης αυτής ήταν οι κατηγορίες του 43χρονου Γουστ περί απιστίας της 39χρονης γυναίκας του αλλά και η αποφασή τους για έκτρωση όταν έμεινε έγκυος στο πρώτο τους παιδί πριν προκύψει «θεικό σημάδι», καθώς και η δημόσια συγνώμη που ζήτησε αμέσως μετά. Η Κιμ από την πλευρά της έχει πει πως νιώθει αδύναμη να διαχειριστεί όλο αυτό χαρακτηρίζοντάς το σύζυγό της «μεγαλοφυιή αλλά μπερδεμένο».

Σύμφωνα με το διεθνή Τύπο, όλο αυτό το διάστημα που αρχικά έβαλε υποψηφιότητα για πρόεδρος των ΗΠΑ και μετά ξεκίνησε τις λεκτικές επιθέσεις εναντίον της, εκείνη απέφευγε να τον συναντήσει, μήπως ηρεμήσει από τις εκρήξεις του και καταπιαστεί με την καλλιτεχνική του παραγωγή. Φέτος είχε καθιερώσει να τον επισκέπτεται μια φορά το μήνα για να δει τα τέσσερα παιδιά τους (1 έως 7 ετών) και να έχει το χρόνο να «δουλέψει» μόνος του τις εκρήξεις του. «Η Κιμ τον λατρεύει, πιστεύει ότι είναι ο άντρας της ζωής της. Όμως δεν ξέρει πια τι να κάνει. Πολλές φορές τα λόγια του δεν ταιριάζουν με τις πράξεις του» λένε πρόσωπα του περιβάλλοντός της.

«Συγνώμη που σε πλήγωσα. Ησουν πάντα στο πλευρό μου» έγραψε μεταξύ άλλων στο τελευταίο μήνυμά του ο Κάνιε ενώ η Κιμ δικαιολόγησε τη συμπεριφορά του επειδή «πάσχει από διπολική διαταραχή και παθολογικό άγχος». Εντωμεταξύ, οι θλιβερές εικόνες από μια μυστική τους συνάντηση για συμφιλίωση δείχνουν πως δεν τα ξαναβρήκαν.

 Πάντως το ζευγάρι δεν θέλει να πάρει διαζύγιο, λένε οι πηγές των ρεπορτάζ. Εχουν προβληθεί ως το πλέον λαοφιλές celebrity ντουέτο – πρότυπο στην Αμερική ενώ φέτος γιόρτασαν έξι χρόνια από τον ονειρικό γάμο τους στην Ιταλία, με το ολοκαίνουριο, κατάλευκο σπίτι τους να κάνει θραύση σε δημοσιότητα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View