Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Πάτρα: Στο Εργοστάσιο Τέχνης Θάνος Μικρούτσικος απόψε η προβολή του Δημοτικού Κινηματογράφου

Πάτρα: Στο Εργοστάσιο Τέχνης Θάνος Μικρο...

Την Τρίτη 28 Ιουλίου

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος αλλάζει προσωρινά την καθιερωμένη για τις προβολές της Τρίτης «στέγη» του αίθριου στο Παλαιό Δημοτικό Νοσοκομείο και μετακομίζει ειδικά για την προγραμματισμένη προβολή της Τρίτης  28 Ιουλίου στις 9.30 το βράδυ στο προαύλιο του Εργοστασίου Τέχνης «Θάνος Μικρούτσικος»

Στο χώρο του εργοστασίου θα προβληθεί η ταινία «Ο γιατρός έχει τρεχάματα». Πρόκειται για μία κωμωδία παραγωγής του 2017.

Ο Τόνι Σερβίλο είναι ο Ελία. Ένας επιστήμονας, ψυχίατρος, χωρισμένος εδώ και λίγο καιρό από τη σύζυγό του Τζιοβάνα (Κάρλα Σινιόρις).( Όχι νομικά, γιατί τα διαζύγια κοστίζουν). Μένει μόνος σε ένα διαμέρισμα που χρησιμοποιεί και ως ιατρείο για τις συνεδρίες με τους ασθενείς του (Για την ακρίβεια μισό διαμέρισμα, αφού έχει χωρίσει απλώς το σπίτι που έμενε με τη γυναίκα του στα δύο, καθώς και οι μετακομίσεις κοστίζουν).

Ένα βράδυ η καρδιά του Ελία τού στέλνει προειδοποιητικό μήνυμα και ο γιατρός συνιστά γυμναστική.  Ο Ελία παρότι σιχαίνεται την άσκηση, αποφασίζει να μπει σε πρόγραμμα. Τότε είναι που μπαίνει στη ζωή του η Κλαούντια (Βερόνικα Ετσέγκι),  μια personal trainer με κέφι, παρορμητισμό και γοητευτική ελαφρότητα, που θα βαλθεί να του κάνει σωστά γυμνάσια. Εκείνος βάζει το «νους υγιής» κι εκείνη το «εν σώματι υγιεί» και μαζί αρχίζουν να τρέχουν στις περιπέτειες της ζωής και των σχέσεων. Ένα τρέξιμο που θα τους ενώσει με μία απρόσμενη μα τόσο τρυφερή φιλία.

Σκηνοθεσία:  Φραντσέσκο Αμάτο.

Παίζουν:Τόνι Σερβίλο,  Κάρλα Σινιόρις, Βερόνικα Ετσέγκι

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture