Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Από το «Νότο» στα Mikeleni Events: Η Ελένη Βανδώρου έχει στραφεί στη φύση

Από το «Νότο» στα Mikeleni Events: Η Ελέ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Το Κτήμα Βανδώρου στο Μιντιλόγλι αποτελεί μια εναλλακτική πρόταση μαγειρικής και ευεξίας σε καταπράσινο περιβάλλον

Τελευταία διαπιστώνουμε πως ξεπηδούν ολοένα και πιο πρωτόγνωρα, εναλλακτικά life style trends, που ξεφεύγουν από το συμβατικό, επαγγελματικό πλαίσιο της εστίασης, της τέχνης και της αναψυχής. (Δείπνα σε ιδιωτικούς κήπους σπιτιών από «χρυσοχέρες» μαγείρισσες, άσκηση με ειδικούς σε ταράτσες και άλλα πολλά). Μια καινούρια ιδέα αξιοποίησε και η συμπολίτισσα Ελένη Βανδώρου, γνωστή από το πολυαγαπημένο «κλασικό» στέκι της νυχτερινής Πάτρας, το jazz bar Νότος. Η Ελένη, κατοικοεδρεύει πλέον εκτός κέντρου, σε μια «ατέλειωτη» καταπράσινη έκταση στο Μιντιλόγλι και υποδέχεται κόσμο που λατρεύει την υγιεινή κουζίνα με ολόφρεσκα, ντόπια υλικά και γενικότερα το wellness στη φύση μέσα από τη γυμναστική ή το χορό. Συνοδοιπόρος της στο πρωτοποριακό αυτό εγχείρημα η καλή της φίλη και συνεργάτιδα, Μiki Roland που ειδικεύεται σε yoga και pilates.

Το εν λόγω δίδυμο έχει διοργανώσει ήδη διάφορα events, έχει φιλοξενήσει ακόμα και βιβλιοπαρουσιάσεις ή μουσικές μπάντες, έχει καλωσορίσει αρκετούς gym experts και artists και έχει να προτείνει πολλά περισσότερα. «Θέλαμε να ενώσουμε και να κοινοποιήσουμε τις αγάπες μας και τις επαγγελματικές μας εμπειρίες» εξηγούν και μας καλούν να δοκιμάσουμε ένα δείπνο ή ένα μάθημα ευεξίας «από τα χεράκια τους». Εδώ θα γευτείτε muffin από μπρόκολο, cheesecake από φρέσκα μύρτιλα, το πιο κριτσινιστό χειροποίητο ψωμί και vegan θησαυρούς από το μποστάνι. Και μην εκπλαγείτε αν για… επιδόρπιο σας παρασύρει στους κάποιος χορευτής εξωτικών, αφρικάνικων ρυθμών…

 Όπως θα δείτε στις εικόνες το περιβάλλον είναι παραδεισένιο, μια πραγματική απόδραση από τα γκρίζα, τα καθημερινά! Για κάθε Mikeleni Event στήνεται και ολόκληρο σκηνικό από πλευρά διακόσμησης. Ειδικά τις ώρες του δειλινού και της νύχτας το Κτήμα Βανδώρου είναι ονειρεμένο.

 

*Επόμενη προγραμματισμένη εκδήλωση μια βιβλιοπαρουσίαση: Το «Α, ρε μαμά...»,
το βιβλίο της Ελένης Θωμά έρχεται στο κήπο Μikeleni, την Τετάρτη 29 Ιουλίου στις 8:00 μ.μ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View