Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Ο Kanye West υποστηρίζει ότι η Kim Kardashian προσπάθησε να τον κλείσει στο ψυχιατρείο!

Ο Kanye West υποστηρίζει ότι η Kim Karda...

Μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter!

Ο Kanye West τα έβαλε με την οικογένειά του κατά τη διάρκεια ενός «μεγάλου επεισοδίου διπολικής διαταραχής»: Στο στόχαστρο έβαλε την Kris Jenner, σύγκρινε τη ζωή του με την ταινία «Get Out», ενώ παράλληλα κατηγόρησε την Kim Kardashian ότι προσπάθησε να τον κλείσει σε ψυχιατρική κλινική. Όλα αυτά συνέβησαν το βράδυ της Δευτέρας μέσα από μία σειρά από tweets, στα οποία ούτε λίγο ούτε πολύ αποκάλυψε ότι η σύζυγός του μία ημέρα μετά την προεκλογική του καμπάνια στη Νότια Καρολίνα επιχείρησε να τον βοηθήσει, με το δικό της τρόπο.
 
«Η Kim προσπαθούσε να έρθει αεροπορικώς στο Γουαϊόμινγκ με έναν γιατρό για να με κλείσει σε ψυχιατρείο όπως στην ταινία “Get Out” επειδή έκλαιγα χτες και επειδή έσωσα τη ζωή της κόρης μου», είπε μεταξύ άλλων ο ράπερ.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην πεθερά του δημοσιεύοντας ένα μήνυμά του προς εκείνη, στο οποίο της έλεγε του τηλεφωνήσει και σταματήσει να τον αγνοεί. Εξήγησε επίσης, πως πίσω από πολλές παγγελματικές επιλογές της συζύγου του, κρύβεται η δαιμόνια “mamager”, διότι από μόνη της η Kim δεν θα έκανε ποτέ κάτι αντίστοιχο στην κόρη τους, North. Εν ολίγοις, δε θα την έβαζε ποτέ να φωτογραφηθεί για το Playboy. «Ορκίζομαι στην ζωή μου πως η μαμά της North ποτέ δεν θα την φωτογράφιζε να κάνει Playboy. Είμαι στο ράντσο, ελάτε να με πιάσετε», ανέφερε.

Στα tweets του, ο Kanye πιάνει στο στόμα του και τους Shia LaBeouf και Anna Wintour, ωστόσο όσα αφορούσαν την οικογένεια και τη σύζυγό του, πλέον δεν υπάρχουν στο λογαριασμό του στο Twitter, καθώς τα αφαίρεσε.

Πηγή: marieclaire

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight