Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Επισκέψεις του σπιράλ σε Ψαθόπυργο και Βραχνέικα

Επισκέψεις του σπιράλ σε Ψαθόπυργο και Βραχνέικα

Η δημοτική παράταξη συνεχίζει τις συναντήσεις με τα τοπικά συμβούλια

Αντιπροσωπείες της δημοτικής παράταξης «σπιράλ», με επικεφαλής τον Πέτρο Ψωμά, επισκέφτηκαν την Κυριακή και τη Δευτέρα τον Ψαθόπυργο και τα Βραχνέικα, αντίστοιχα, προκειμένου να συνομιλήσουν με τους Προέδρους και μέλη των τοπικών συμβουλίων. Οι επισκέψεις εντάσσονται στο πλαίσιο των κατά τόπους συναντήσεων που έχει ξεκινήσει το σπιράλ, με στόχο την ανταλλαγή απόψεων και κυρίως την ενημέρωση από την πηγή για τις προτεραιότητες, τα ζητήματα και τις δημοτικές δραστηριότητες σε κάθε περιοχή.

Η συνάντηση στον Ψαθόπυργο έγινε το πρωί της περασμένης Κυριακής στο κοινοτικό γραφείο και από πλευράς τοπικού συμβουλίου συμμετείχαν ο Πρόεδρος Παναγιώτης Κολοκυθάς και τα μέλη Ανδρέας Μπουλούμπασης και Αποστόλης Παπαγεωργίου. Στη συζήτηση αναδείχθηκαν τα προβλήματα Ψαθοπύργου και Ροδινής -άλλα χρονίζοντα, άλλα πρόσφατα, άλλα θερινά- και συζητήθηκαν δυνητικές λύσεις και εναλλακτικοί τρόποι προσέγγισης.

Στο Δημαρχείο των Βραχνεΐκων τα μέλη του σπιράλ βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας και έγιναν δεκτά από τον Πρόεδρο του τοπικού συμβουλίου Γιάννη Παπαχρονόπουλο και τα μέλη Παναγιώτη Καρυτινό, Βασίλη Κουτσούκο και Αλέξη Παπαλεξόπουλο. Στο ξεκίνημα της συνάντησης ο Πρόεδρος προσέφερε στον επικεφαλής του σπιράλ ένα βιβλίο για τα Βραχνέικα και ακολούθησε εκτενής συζήτηση για το παρόν και τις προοπτικές τους. Η αποστολή του σπιράλ, κατόπιν, περιηγήθηκε και ξεναγήθηκε σε διάφορους χώρους της περιοχής (σχολείο, παιδική χαρά, σιδηροδρομική γραμμή, παραλιακή οδός και πρώτη παράλληλος, ακτές κ.α.) και συναντήθηκε με κατοίκους και καταστηματάρχες.

Από την πλευρά της δημοτικής παράταξης στις συναντήσεις συμμετείχαν οι δημοτικοί σύμβουλοι Θάνος Δούρος και Χαράλαμπος Στανίτσας, τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας Εύα Αθανασοπούλου, Ευαγγελία Βαβαρούτα και Φώτης Λουριδάς και τα μέλη του σπιράλ Ανδρέας Γιαννόπουλος, Ελένη Γιώτη, Λεωνίδας Ζαβέρδας, Χριστόφορος Καπόπουλος, Ανδρέας Κοσμάτος, Μαρία Ντζελβέ, ‘Ακια Σταμάτη, Σεσίλια Χαρμπίλα, Τάκης Χρονόπουλος και Έφη Ψαρροπούλου. Υπενθυμίζεται πως το σπιράλ έχει ήδη επισκεφτεί άλλα πέντε τοπικά συμβούλια του Δήμου Πατρέων (Άγιος Βασίλειος, Άνω Καστρίτσι, Ρίο, Ακταίο, Ροΐτικα) και έπεται συνέχεια.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις