Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στηρίζει Α. Κουνάβη ο Ι. Φωτήλας για τις τοπικές εσωκομματικές εκλογές της ΝΔ

Στηρίζει Α. Κουνάβη ο Ι. Φωτήλας για τις...

Και δεύτερος Αχαιός βουλευτής της ΝΔ στηρίζει τον Α. Κουνάβη

Συζήτηση για τις εσωκομματικές εκλογές για την ανάδειξη των νέων τοπικών οργανώσεων είχε ο βουλευτής Αχαΐα της Νέας Δημοκρατίας Ιάσονας Φωτήλας, στα κεντρικά γραφεία του κόμματος στο Μοσχάτο. Ο κ. Φωτήλας συναντήθηκε με τον Γιώργο Στεργίου, γραμματέα της Π.Ε., τον διευθυντή του γραφείου Προέδρου, αναπληρωτή Γραμματέα Π.Ε. και Γραμματέα του Οργανωτικού, Στέλιο Κονταδάκη και τον Γενικό Διευθυντή της Νέας Δημοκρατίας Γιάννη Μορατάκο.

Στη συζήτηση που έγινε αναφορικά με τις εσωκομματικές εκλογές τα στελέχη της ΝΔ αναφέρθηκαν στα κοινωνικά-πολιτικά χαρακτηριστικά που εκτιμούν πως πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι, με τον Αχαιό βουλευτή να παίρνει θέση τονίζοντας πως "θεωρώ ότι στην Αχαΐα όλα αυτά τα χαρακτηριστικά, συγκεντρώνει το στέλεχος της παράταξης, δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. ου Επιμελητηρίου Αχαΐας, Αντώνης Κουνάβης, που έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον".

Μάλιστα, σύμφωνα με πλροφορίες του thebest.gr, και δεύτερος βουλευτής της ΝΔ του Νομού, στηρίζει τον κ. Κουνάβη για την υποψηφιότητά του.

Με πληροφορίες από εφημερίδα "Γνώμη"

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις