Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Έργα τέχνης πάνω σε υφάσματα παρουσίασε η Αθηνά Σουγλέρη στο ατελιέ της –ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Έργα τέχνης πάνω σε υφάσματα παρουσίασε ...

Οι φωτ. από το επιτυχημένο event είναι της Φαύστας Φρατζή

Έργα τέχνης της συμπολίτισσας δημιουργού Αθηνάς Σουγλέρη -SuGleri, πάνω σε υφάσματα, είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά, σε μια πετυχημένη ιδιωτική εκδήλωση, οι εκλεκτές προσκεκλημένες της, στο Atelier SuGleri.

Σε έναν εικαστικό χώρο με ιδιαίτερο γούστο, που σύμφωνα με τα γραφόμενα αυτών, προσδίδει μια ξεχωριστή καλλιτεχνική νότα στην πόλη της Πάτρας, οι καλεσμένες ταξίδεψαν με χρώμα, ποιότητα & θετική αύρα, στις ξεχωριστές και μοναδικές εικαστικές δημιουργίες της Αθηνάς Σουγλέρη.

Πρόκειται για δημιουργίες που αφορούν στην ένδυση της σύγχρονης πρωτοποριακής γυναίκας καθώς και στην εικαστική διακόσμηση μίας σύγχρονης κατοικίας.

Τα εκθέματα suGleri, φωτίστηκαν από τα χειροποίητα φωτιστικά - ξύλινες δημιουργίες του ξυλογλύπτη Κώστα Σαλπιστή.

Την ραπτική των υφασμάτων suGleri ανέλαβε η Άντζελα Γεραλή (Φιλοποίμενος 50), η οποία & έραψε και το φόρεμα της Αθηνάς Σουγλέρη για την εκδήλωση. 

Η Αθηνά Σουγλέρη είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός και εργάζεται στα Ελληνικά Ταχυδρομεία. Ως εικαστική δημιουργός αριθμεί πολλές εκθέσεις ζωγραφικής και τα έργα της τα προωθεί παγκοσμίως διαδικτυακά ο συλλέκτης σύγχρονης τέχνης C. Saatchi. Είναι παντρεμένη και έχει 2 παιδιά 8 ετών και 4 ετών.

Οι φωτ. είναι της Φαύστας Φρατζή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight