Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Στις 27 Αυγούστου 2020 στις αίθουσες οι "Νέοι Μεταλλαγμένοι"

Στις 27 Αυγούστου 2020 στις αίθουσες οι ...

Περιμένουμε την ταινία και στα Odeon Veso Mare

Θεωρητικά και όπως έχουν εξελιχθεί τα πράγματα, η έξοδος της ταινίας «Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι - The New Mutants» σε σκηνοθεσία Τζος Μπουν που είναι μία περιπέτεια τρόμου βασισμένη στο τιμ των μεταλλαγμένων υπερηρώων της Marvel Comics & σε διανομή της 20th Century Studios, μοιάζει μα μεγάλη υπόθεση. Το συγκεκριμένο φιλμ που ανήκει κατά κάποιο τρόπο στο επιτυχημένο franchise των X-Men προγραμματίζεται για να κάνει πρεμιέρα στις Ελληνικές αίθουσες στις 27 Αυγούστου σε διανομή της Odeon και αναμένεται να το δούμε στα Odeon Veso Mare.  Τα βασικά γυρίσματα της ταινίας έλαβαν χώρα το χρονικό διάστημα από Ιούλιο έως Σεπτέμβριο του 2017 και η αρχική σκέψη ήταν η ταινία να κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2018. Ωστόσο στην πορεία απαιτήθηκαν κάποια reshoots ενώ την ίδια ώρα περνούσε στην Disney η εταιρεία 20th Century Fox. Κατόπιν δόθηκε το πράσινο φως για πρεμιέρα τον Μάρτιο του 2020 αλλά ξέσπασε η πανδημία του covid-19 κι έτσι τώρα αν τα πράγματα εξελιχθούν ομαλά και ανοίξουν και οι αίθουσες στις ΗΠΑ, το φιλμ έχει προγραμματισμένη πρεμιέρα για τις 28/8.

Η ταινία «Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι» όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, είναι ένα αυθεντικό θρίλερ τρόμου τοποθετημένο σε ένα απομονωμένο νοσοκομείο, όπου μια ομάδα από νεαρούς μεταλλαγμένους κρατείται εκεί για ψυχιατρική παρακολούθηση. Όταν αρχίζουν να συμβαίνουν παράξενα περιστατικά, τότε οι νέες τους ικανότητες, αλλά και η φιλία τους, θα δοκιμαστούν καθώς αγωνίζονται για να επιβιώσουν.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Μέισι Γουίλιαμς, Άνια Τέιλορ-Τζόι του φετινού φιλμ «Emma» και του θρίλερ «Split» του 2016, και οι Τσάρλι Χίτον, Άλις Μπράγκα, Μπλου Χαντ, Χένρι Ζάγκα. Tο σενάριο συνυπογράφουν οι Josh Boone και Knate Lee. Ο 41χρονος σκηνοθέτης Josh Boone είχε σκηνοθετήσιε την Shailene Woodley και τον ολοένα ανερχόμενο Ansel Elgort στο συγκινητικό κοινωνικό φιλμ «The Fault in Our Stars» το 2014.

Διάρκεια της ταινίας «Οι Νέοι Μεταλλαγμένοι»: 94 λεπτά.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture