Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Κοιμούνται στο κρεβάτι μας

Κοιμούνται στο κρεβάτι μας

Του Dranis

Είναι η εποχή του κορωνοϊού. Του «μεγάλου περιπάτου» των βαμπίρ. Αδελφοξαδελφοκουμπαρα, κολλητάρια από τα παλιά,  πέταξαν τη μάσκα του καλού γείτονα και κατασπαράζουν ότι κρατικό χρήμα βρούνε! Βρίσκονται  ανάμεσα μας, είναι δίπλα μας, τρώνε από το πιάτο μας, βλέπουν της ίδιες σειρές, κοιμούνται στο κρεβάτι μας!

 Έτσι συνηθίζουμε σιγά- σιγά την μυρωδιά τους, γινόμαστε ένα μαζί τους μοιραζόμαστε ακόμα και τον ερωτά μας , «μπουμπούκο»  με είπε η άλλη χθες!

 Ο μπάρμπας μου ο κ. Θανάσης   είναι «γωνιακός μανάβης». Διάβασε πρόσφατα τα πόθεν έσχες των πολιτικών μας και ξεθάρρεψε με τα τρομακτικά τους  δάνεια. Έριξε σε μια μπλε πλαστική σακούλα ο,τι χαρτιά βρήκε και νατος φρεσκοξυρισμένος με άρωμα λεμόνι στην τράπεζα. «Ένα μικρό δανειακι για τα ξερά μου σέλινα και τις μαυρισμένες  μπανάνες…  είπε χαμογελώντας στο αγέλαστο πρόσωπο πίσω από το πλεξιγκλάς, «δεν τρώει φρούτα ο κόσμος κ. διευθυντά μου».

 Μετά από δυο μέρες του απάντησαν αρνητικά, «Αλλαγή επαγγελματικού προσανατολισμού» του εμπιστεύτηκε χαμηλόφωνα  ο υπάλληλος  «Χαρτιά υγείας να πουλάς για να τα κονομήσεις»!  

Τα πήρε άσχημα ο κ. Θανάσης. Βγήκε στο δρόμο να φωνάξει για την μοίρα του . Πέρασαν  από πάνω του τα παπάκια της  ΕΛ.ΑΣ, για παρακώλυση κυκλοφορίας τον πήγαν μέσα. Έτσι του ΄ρχόταν να δώσει μια με το κεφάλι στο κάγκελο να το ανοίξει στα δυο!!

Και του το ’πα να πεις ότι δε του το ΄πα. Μπάρμπα  βάλτο καλά στο κεφάλι σου «εμπόδιο δε θα γίνεις εσύ κανενός. Ο δρόμος είναι για να κινούνται απρόσκοπτα  βουλευτές, υπουργοί, μετακλητοί, μπλε επιχειρηματίες  και εσύ δεν κολλάς πουθενά παρα μονο κορωνοϊο! 

dranis

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις