Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχονται στις Ελληνικές αίθουσες από την Σπέντζος τα φιλμ "Επικίνδυνη Ομορφιά" και "Radioactive"

Έρχονται στις Ελληνικές αίθουσες από την...

Στο πρώτο πρωταγωνιστεί η Τζέσικα Τσαστέιν και στο "Radioactive" για τη ζωή της Μαρί Κιουρί, η Ρόζαμουντ Πάικ

Δύο ενδιαφέρουσες νέες ταινίες όπου μάλιστα πρωταγωνιστούν δύο εξαίρετες ηθοποιοί έχουν προγραμματιστεί να βγουν από την Σπέντζος Φιλμ, το επόμενο διάστημα.

Ο λόγος για το περιπετειώδες θρίλερ «Επικίνδυνη Ομορφιά – Ava» σε σκηνοθεσία του 51χρονου Tate Taylor, δημιουργού της Οσκαρικής ταινία «The Help – Οι Υπηρέτριες».

Πρωταγωνιστεί η 43χρονη κοκκινομάλλα ηθοποιός του Χόλυγουντ Jessica Chastain, η οποία είχε παίξει και στις «Υπηρέτριες», καθώς και οι John Malkovich, Colin Farrell, Common, Geena Davis.

Περίληψη :

Η Άβα, πρώην εξαρτημένη, είναι πλέον  μία αδίστακτη γυναίκα-δολοφόνος. Αν και στην δουλειά της είναι απίστευτα αποτελεσματική συνεχώς παραβιάζει τα πρωτόκολλα με αποτέλεσμα να εξοργίζει τα ηγετικά στελέχη της οργάνωσης στην οποία ανήκει.  Πλέον έχει γίνει η ίδια στόχος και πρέπει να ξεφύγει από τους πρώην εργοδότες της.

Διάρκεια: 96 λεπτά. Το φιλμ «Επικίνδυνη Ομορφιά» προγραμματίζεται για έξοδο στις Ελληνικές αίθουσες για τις 30 Ιουλίου 2020.

Μία εβδομάδα μετά, στις 6 Αυγούστου 2020 θα κάνει πρεμιέρα η ταινία «Μαρία Κιουρί, Η Γυναίκα που άλλαξε τον Κόσμο – Radioactive» με πρωταγωνίστρια την 41χρονη Λονδρέζα ηθοποιό Rosamund Pike - Ρόζαμουντ Πάικ του «Gone Girl».

Πρόκειται για ένα βιογραφικό, κοινωνικό φιλμ διάρκειας 109 λεπτών, σε σκηνοθεσία της 50χρονης Ιρανής δημιουργού Marjane Satrapi και σενάριο Jack Thorne που βασίστηκε στο βιβλίο της Lauren Redniss.

Το φιλμ συγκεντρώνει ποσοστό 68% στο rotten tomatoes.

Η Rosamund Pike υποδύεται την Marie Curie & ο Sam Riley τον Πιέρ Κιουρί.

Παίζουν ακόμα οι Aneurin Barnard, Simon Russell Beale, Katherine Parkinson, Sian Brooke και η Anya Taylor-Joy.

Σύνοψη:

Ένα ταξίδι στη ζωή της θρυλικής Μαρίας Κιουρί, στις παθιασμένες σχέσεις της, στις επιστημονικές καινοτομίες της και στις συνέπειες αυτών για τον κόσμο ολόκληρο. Η  γνωριμία της με τον επίσης επιστήμονα Πιερ Κιουρί, ο γάμο τους και η ανακάλυψη του ραδίου που άλλαξε την επιστήμη για πάντα. Μία ταινία αφιερωμένη στην ευφυΐα των Κιουρί που άλλαξε τον κόσμο και τους οδήγησε όχι μόνο στο Βραβείο Νόμπελ αλλά και στην παγκόσμια αναγνωσιμότητα.

Από τα 1870 έως τη μοντέρνα εποχή, το «Radioactive» είναι ένα ταξίδι στις ανακαλύψεις της Marie Curie (Rosamund Pike) η οποία είχε γεννηθεί στην Βαρσοβία στις 7 Νοεμβρίου του 1867 και πέθανε τον Ιούλιο του 1934.

Συναντώντας τον Pierre Curie (Sam Riley), η Μαρί Κιουρί θα τον παντρευτεί και κατόπιν το ζευγάρι θα αλλάξει τον κόσμο και το πρόσωπο της επιστήμης για πάντα με την ανακάλυψη της radioactivity – ραδιενέργεια.

Τα φιλμ αναμένεται να τα δούμε και στην Πάτρα.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture