Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Με τον "Αξιαγάπητο κύριο Τροχίδη" συνεχίζονται την Τρίτη οι δωρεάν προβολές του Δημοτικού Κινηματογράφου

Με τον "Αξιαγάπητο κύριο Τροχίδη&qu...

Την Κυριακή 12/7 το βράδυ στα Δεμένικα την προβολή του "Il Postino" παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης

Με μία κωμωδία «φτιαγμένη» για όλη την οικογένεια, συνεχίζει ο Δημοτικός Κινηματογράφος του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων την φετινή του διαδρομή στις γειτονιές και τις συνοικίες της Πάτρας. Στις 9.30 το βράδυ της Τρίτης 14 Ιουλίου 2020, στο προαύλιο του 15ου και του 17ου Δημοτικού σχολείου στο συγκρότημα της «Δροσιάς»,  θα γίνει η προβολή της ταινίας «Ο αξιαγάπητος κύριος Τροχίδης», την οποία υπογράφει ο Πιέρ Γκοντό.

Μέσα από το σενάριο, ξετυλίγεται μία υπέροχη ιστορία για την φιλία, την αγάπη, και τις διάφορες εκδοχές της… αλήθειας, σε μια τρυφερή, αλλά και σοφή ταινία που θα απολαύσει όλη η οικογένεια.

Αν χρειάζεσαι κάτι που έχει να κάνει με ποδήλατο, τότε ένας είναι ο άνθρωπός σου: ο Ραούλ Τροχίδης! Είναι ο επίσημος μηχανικός ποδηλάτων του Σαν Σερόν, ενός πανέμορφου μικρού χωριού στη νότια Γαλλία, οι κάτοικοι του οποίου τον θαυμάζουν ως τον απόλυτο… ήρωα-ποδηλάτη.

 Όμως, ο Ραούλ έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό: ο ίδιος δεν έμαθε ποτέ να κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες! Όταν, όμως, πιάνει φιλίες με έναν φωτογράφο, ο οποίος θέλει να τον φωτογραφίσει εν δράσει, να τρέχει δηλαδή καβάλα στο ποδήλατο, ο Ραούλ τα βρίσκει σκούρα.

 Θα κάνει ότι μπορεί για να αποτρέψει την φωτογράφιση, αλλά η στιγμή της αλήθειας έχει φτάσει και τελικά δεν είναι ο μόνος που κρύβει μυστικά…

Η ταινία που είναι Γαλλο-Βελγική παραγωγή του 2018, διάρκειας 89 λεπτών, είχε παιχθεί στην Odeon Veso Mare.

Πρωταγωνιστούν οι: Μπενουά Πελβούρντ, Εντουάρ Μπαέρ, Σουζάν Κλεμάν.

Στα Δεμένικα ολοκληρώθηκαν οι προβολές του «Il Postino –Ο Ταχυδρόμος»

Στο προαύλιο του Γυμνασίου Δεμενίκων έκλεισε ο κύκλος προβολών για την ξεχωριστή ταινία «il postino” του Μάικλ Ράντφορντ, με την συμμετοχή του κοινού για μία ακόμα φορά να είναι εκπληκτική.

Την προβολή της ταινίας παρακολούθησε και ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης , αντιδήμαρχοι , δημοτικοί και διαμερισματικοί σύμβουλοι και μέλη στο Δ.Σ. του Πολιτιστικού Οργανισμού.

Για την ταινία και τον θεσμό του Δημοτικού Κινηματογράφου μίλησε πριν την έναρξη της ταινίας η πρόεδρος του Πολιτιστικού Οργανισμού Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture