Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΠΟΨΕΙΣ

/

Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί

Μπήκαν στη πόλη οι οχτροί

Γρηγόρης Μαρκέτος, μέλος Δ.Σ. Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πάτρας - ''Ώρα Πατρών/Γ.Ρώρος''


Ο λύκος φόρεσε την προβιά του δήθεν φιλήσυχου ''νοικοκυραίου'' και άρχισε να δίνει μαθήματα συμπεριφοράς στο Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων.
Είδαμε λοιπόν με έκπληξη μια δημοτική παράταξη , όχι να καταψηφίζει το ψήφισμα για την απαγόρευση διαδηλώσεων που τέθηκε προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο , πράγμα που θα ήταν θεμιτό στα πλαίσια της πολυφωνίας, αλλά να αρνείται στο ανώτατο αυτό όργανο του Δήμου, το δικαίωμα να εκφράζει καν άποψη για τα μεγάλα θέματα του τόπου.
Εδώ τα πράγματα είναι ιδιαίτερα σοβαρά.
Η αντίδραση της άρχουσας τάξης, δεν περιορίζεται σε νομοσχέδια χουντικής έμπνευσης που μετατρέπουν τις διαδηλώσεις σε μαθητικές παρελάσεις...ευπρεπώς ενδεδυμένων νέων, αλλά με τους δορυφόρους που έχει σε κάθε μαζικό χώρο προσπαθεί να απονευρώσει τα κύτταρα της Δημοκρατίας.
Το προηγούμενο χρονικό διάστημα η εν λόγω...αθώα δημοτική παράταξη εναντιώθηκε στο δικαίωμα του Δημ. Συμβουλίου να εκφράζει άποψη για θέματα παιδείας και υγείας.
Προφανώς είναι της νοικοκυρίστικης νοοτροπίας ότι ο Δήμαρχος πρέπει μόνο να ασχολείται με την καθαριότητα της πόλης και το πολύ πολύ με την πρωινή προσευχή σε κανα παιδικό σταθμό...
Ευτυχώς οι μάσκες έπεσαν νωρίς και οι συνδημότες πλέον γνωρίζουν ποιοί αγωνίζονται και ποιοί...καρναβαλίζονται επί ετησίας βάσεως...

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

* Τα κείμενα που φιλοξενούνται στη στήλη «Απόψεις» του thebest.gr απηχούν τις απόψεις των συγγραφέων και όχι του portal.

Απόψεις