Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

"Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας" - Το video του Μητσοτάκη για τον έναν χρόνο κυβέρνησης

"Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας&...

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ανάδειξη της ΝΔ στην κυβέρνηση

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα από την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στην πρωθυπουργία της χώρας. Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου διακυβέρνησης λέει ευχαριστώ μέσα από ένα βίντεο.

"Πριν από ένα χρόνο, λίγοι θα περίμεναν πως μέσα από πρωτοφανείς περιπέτειες θα χτίζαμε και πάλι την εθνική μας αυτοπεποίθηση. Ότι θα πιστεύαμε, ξανά, πως Ενωμένοι Μπορούμε. Και αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για την πατρίδα μας.

Σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη σας", αναφέρει ο Πρωθυπουργός.

«Η παγκόσμια συγκυρία επιβάλει σεμνότητα και χαμηλούς τόνους. Αλλά η πορεία της χώρας και τα αποτελέσματα του πρώτου χρόνου διακυβέρνησης έχουν δημιουργήσει αισιοδοξία και ελπίδα», σημειώνει στη δήλωσή του ο πρωθυπουργός.

Όπως λέει «το έργο της κυβέρνησης είναι πολύ πυκνό για να χωρέσει σε ένα μικρό βίντεο. Εστιάζουμε στη συλλογική εμπειρία των πολιτών όπως τη διαμόρφωσαν οι δύο μεγάλες κρίσης του Έβρου και του κορονοϊού, αλλά και την εντυπωσιακή πρόοδο στην ψηφιοποίηση του κράτους. Και δίνουμε έμφαση στην τήρηση μίας μεγάλης υπόσχεσης που κάναμε στις εκλογές του Ιουλίου. Επιβεβαιώσαμε το κεντρικό μας σύνθημα: πως οι Έλληνες, ενωμένοι μπορούμε. Και αυτό είναι το πιο σημαντικό κέρδος για την πατρίδα μας».

Παράλληλα, με ένα κείμενο 47 σελίδων η κυβέρνηση παρουσιάζει το έργο της σε όλους τους τομείς και ανά υπουργείο στον πρώτο χρόνο διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις