Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δημόσιες ευχαριστίες του Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου για την Ημέρα Εθελοντισμού

Δημόσιες ευχαριστίες του Περιφερειακού Τ...

Σε Πάτρα, Πύργο και Αγρίνιο συγκεντρώθηκαν μονάδες αίματος και ιατρικό υλικό

Η Διοίκηση του 10ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Βορειοδυτικής Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδος, ευχαριστεί δημοσίως θερμά για τη συμμετοχή τους τα μέλη του Οικονομικού Επιμελητηρίου καθώς και όλους τους συμπολίτες στην Ημέρα Εθελοντισμού που διεξήχθη την περασμένη Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020 στην Πάτρα, στον Πύργο και στο Αγρίνιο, όπου συγκεντρώθηκαν μονάδες αίματος και ιατρικό υλικό.

Επιπρόσθετα, η διοίκηση του 10ου Περιφερειακού Τμήματος του Οικονομικού Επιμελητηρίου όπου πρόεδρος είναι ο Γεώργιος Παππάς θα ήθελε να ευχαριστήσει ιδιαιτέρως τους Διοικητές των Νοσοκομείων Πατρών  «Άγιος Ανδρέας», κ. Θεοδωρόπουλο Ηλία (ο οποίος και ως μέλος της Τοπικής Διοίκησης του ΟΕΕ, συνετέλεσε τα μέγιστα), Πύργου κ. Χριστόπουλο και Αγρινίου κ. Τσώλη για την αμέριστη βοήθειά τους καθώς και το νοσηλευτικό προσωπικό για την ευσυνειδησία του κατά την εκτέλεση των καθηκόντων του.

Το 10ο Π.Τ. αναγνωρίζοντας την σημαντικότητα της κοινωνικής δράσης που οφείλει να έχει ένας οργανισμός θα συνεχίσει και με άλλες δράσεις προς όφελος της κοινωνίας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις