Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

BeautySpy: Η Μάιλι Σάιρους με εκθαμβωτική glam rock τουαλέτα Alexandre Vauthier στην Καλιφόρνια

BeautySpy: Η Μάιλι Σάιρους με εκθαμβωτικ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Συμμετείχε σε φιλανθρωπικό, διαδικτυακό κοντσέρτο για την αντιμετώπιση της πανδημίας και ήταν υπέρλαμπρη

H «άτακτη» performer Μάιλι Σάιρους ήταν η επιτομή του glam rock στη συναυλία Global Citizen Global Goal σε άδειο στάδιο της Καλιφόρνια, όπου ερμήνευσε με πάθος την επιτυχία των Beatles «Help» με το δικό της τρόπο. Το ντύσιμό της ήταν εμπνευσμένο από το εξώφυλλο του αντίστοιχου δίσκου της βρετανικής μπάντας και την όλη της εμφάνιση την αφιέρωσε στους εργαζόμενους της πανδημίας. Στην εκδήλωση που διοργανώθηκε με πρωτοβουλία της Ευρωπαικής Επιτροπής  συμμετείχαν και άλλα μεγάλα ονόματα της μουσικής βιομηχανίας όπως οι Τζάστιν Μπίμπερ, Σακίρα, Τζένιφερ Χάντσον, Goldplay κ.α. Το πρόγραμμα μεταδόθηκε διαδικτυακά και τα έσοδα διατέθηκαν για τον αγώνα κατά του Covid 19. Οικοδεσπότης ήταν ο Ντουέιν Τζόνσον.

 Η Μάιλι ανακηρύχθηκε η πιο εντυπωσιακή παρουσία του event με μια θεαματική και super αποκαλυπτική τουαλέτα Alexandre Vauthier Couture γεμάτη κρύσταλλα, που «συνόψιζε» μεγάλες τάσεις της μόδας: τα sexy ανοίγματα cut off, τις βάτες των eighties, το ασύμμετρο ντεκολτέ και το μεταλιζέ ύφασμα. Η νεαρή τραγουδίστρια είχε τα μαλλιά της κοντά και ήταν βαμμένη σε παστέλ τόνους, εντύπωση μάλιστα έκανε η γαλάζια σκιά που ταίριαζε με το χρώμα του φορέματος.

 

Η 27χρονη από το Τενεσί που φέτος χώρισε από τον κούκλο ηθοποιό Λίαμ Χέμσγουορθ, μετά από έναν πολύκροτο έρωτα και ένα γάμο- αστραπή, έγινε γνωστή ως teen idol της Disney μέσα από τη σειρά Hannah Montana που τρέλαινε τα κορίτσια. Αργότερα αφοσιώθηκε στη μουσική (country pop & hip hop) με τεράστια απήχηση, πολλά προσωπικά hits, πολυάριθμα βραβεία και πολύ πιο προκλητική εικόνα. Υπέρμαχος εκστρατειών για τα ζώα, τους ομοφυλόφιλους, τους άστεγους και τους χορτοφάγους η Μάιλι δηλώνει pansexual, καθώς δεν θέλει να βάλει ταμπέλες στις σεξουαλικές της προτιμήσεις. Τελευταία πάντως έβγαινε με τον αυστραλό τραγουδιστή Κόντι Σίμπσον.  

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View