Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Εκπληκτικός ο Τάκης Ζαχαράτος στο "Στην Υγειά μας ρε παιδιά" -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Εκπληκτικός ο Τάκης Ζαχαράτος στο "...

Έκανε και ντουέτο με τον Μάριο Φραγκούλη ενώ εξέπληξε με τις μιμήσεις του

Τις εντυπώσεις έκλεψε ο Πατρινός σώουμαν, μίμος και τραγουδιστής Τάκης Ζαχαράτος στην εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά!» του Σπύρου Παπαδόπουλου στο κανάλι Σκάι. Ο ταλαντούχος και μπριόζος καλλιτέχνης γεμάτος θετική ενέργεια και όρεξη έκανε μοναδικές μιμήσεις εκπλήσσοντας τόσο τον Σπύρο Παπαδόπουλος και τους υπόλοιπους καλεσμένους όσο και το κοινό.

Ήταν ανεπανάληπτος ο τρόπος που μιμήθηκε την Μαρινέλλα, σε τρεις διαφορετικές φάσεις της καριέρας της, με τον Στέλιο Καζαντζίδη, μετά τον Τόλη Βοσκόπουλο και με τον Κώστα Χατζή. Ο Τάκης Ζαχαράτος που ετοιμάζεται για την πρεμιέρα του στο θέατρο του Άλσους στην Αθήνα, τραγούδησε μαζί και με τον Μάριο Φραγκούλη αλλά και τον επίσης ταλαντούχο Γιώργο Περρή κάνοντας και μία ιδιαίτερη μνεία στην Χαρούλα Αλεξίου.

Στην εκπομπή που μεταδόθηκε το Σάββατο 27 Ιουνίου 2020 στις 21.00, και ήταν το τελευταίο επεισόδιο της σεζόν για την δημοφιλή εκπομπή του Σπύρου Παπαδόπουλου, εκτός του απίθανου πραγματικά Τάκη Ζαχαράτου, εμφανίστηκαν στο μουσικό μέρος, ο Μάριος Φραγκούλης, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, Γιώργος Περρής, η Παυλίνα Βουλγαράκη και η Κατερίνα Σούσουλα.

Μαζί τους ήσαν και πολλοί φίλοι, συνεργάτες και θαυμαστές του χαρισματικού performer Τάκη Ζαχαράτου, όπως η Σοφία Σπυράτου, ο Μανώλης Παντελιδάκης, ο χορογράφος Δημήτρης Παπάζογλου, οι ηθοποιοί Πέγκυ Τρικαλιώτη, Χριστίνα Αλεξανιάν, κ.α.

Από τις πιο ωραίες στιγμές ήταν όταν οι Τάκης Ζαχαράτος και Μάριος Φραγκούλης τραγούδησαν ντουέτο το μελωδικό και τρυφερό κομμάτι "Τον εαυτό μου παιδί".

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight