Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

STYLE

/

Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν μου αρέσει να ντύνομαι όπως μια 25χρονη»

Τζένη Μπαλατσινού: «Δεν μου αρέσει να ντ...
Μπακοπούλου Άντυ
[email protected]

Μίλησε στην ελληνική Vogue για τα ρούχα που της αρέσουν και ποια γυναίκα θεωρεί επιτομή του στυλ

Η Τζένη Μπαλατσινού, μια αδιαμφισβήτητη ελληνίδα καλλονή, πρώην «Σταρ Ελλάς», γνωστό μοντέλο, businesswoman και σύζυγος του υπουργού Βασίλη Κικίλια, έχει τον τρόπο να γίνεται είδηση ό,τι κι αν λέει. Στο κατώφλι των 50 της χρόνων και με αφορμή ένα νεανικό της χρυσό mini dress με κεντημένες λευκές μαργαρίτες του οίκου Τσούχλου, μίλησε στην ελληνική Vogue για στυλιστικά θέματα που συχνά έχουμε συζητήσει και μεταξύ μας ως μεγαλύτερες γυναίκες. Με δεδομένο το υψηλό κριτήριο περί κομψότητας της κ. Μπαλατσινού, πραγματικά χαρήκαμε με όσα είπε στη Χριστίνα Πολίτη για την ελληνική Vogue. Και ειδικά επειδή συνεχίζει να διαθέτει αξιοζήλευτη σιλουέτα,  είναι σημαντικό να ακούς από εκείνη πως το ντύσιμο δεν απαιτεί μόνο υποδειγματικές αναλογίες αλλά και άποψη…

 

Διαβάστε τι ξεχωρίσαμε  στις απόψεις της:

 «Δύσκολα θα φόραγα σήμερα αυτό το φόρεμα του 1995. Είναι ένα διαχρονικό ρούχο, που αναζητά ένα νεανικό σώμα, μια πιο φρέσκια φιγούρα. Δεν μου αρέσει να ντύνομαι όπως μια 25χρονη, να φοράω μίνι ή ντεκολτέ. Μεγαλώνοντας αλλάζεις στυλ και έχει και αυτό τη γοητεία του. Πόσο μάλλον όταν είσαι μητέρα δυο ενήλικων κοριτσιών. Το φόρεμα λοιπόν το βάζουν εκείνες και σίγουρα κάποια από τις δυο θα το κρατήσει» ανέφερε μεταξύ άλλων.

 

«Κάθε γυναίκα μπορεί να έχει ένα αντρικό κοστούμι, ένα ταγιέρ δυο μαύρα φορέματα – ένα κάτω από το γόνατο και ένα πιο μακρύ- ρούχα που φοριούνται σε κάθε περίσταση. Προσωπικά φοράω πολλές φορές το ίδιο ρούχο. Αυτή την περίοδο δεν θεωρώ ότι το shopping απασχολεί ιδιαίτερα τον κόσμο. Διανύουμε εποχή εσωστρέφειας και αλλαγής»

 

«Μου αρέσει η αφαίρεση ειδικά όσο περνούν τα χρόνια. Νομίζω πως μεγαλώνοντας απαλλασσόμαστε από αντικείμενα, ρούχα, ανθρώπους. Λίγα κρατάμε. Πράγματα ουσιαστικά. Στο lockdown περιφερόμουν με φόρμα και η extravaganza μου ήταν το τζιν παντελόνι. Εχω μια σχέση έρωτα μαζί του».

 

«Εχουμε σπουδαίους ελληνες σχεδιαστές – αγαπώ τη Λουκία, τους Deux Hommes, το Βασίλη Ζούλια, το Χρήστο Μαίλη. Λείπει όμως η λάμψη στις μέρες μας. Βέβαια είναι παγκόσμια τάση η έλειψη του glam. Η προσοχή στράφηκε σε bloggers και influencers. Ο χώρος καταστράφηκε από το φαινόμενο Kardashian. Θεωρώ απαραδεκτό μια γυναίκα να σπαταλάει ώρες μπροστά στον καθρέφτη, να φοράει όλα αυτά τα χιλιάδες κακόγουστα πράγματα και να ξοδεύει τόνους make up. Αυτή η φτηνή υπερ-σεξουαλικότητα είναι προσβλητική για όσους αγαπούν και σέβονται τις γυναίκες. Δεν μπορώ να συγκρίνω τις ανέκφραστες celebrities με τη θεά Lauren Hutton που στα 80 της είναι η  την επιτομή του στυλ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View