Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Όλα τα μάτια στραμμένα στο "Tenet" - Σ' ένα μήνα και κάτι βγαίνει στις ΗΠΑ

Όλα τα μάτια στραμμένα στο "Tenet&q...

Οι πρωταγωνιστές του φιλμ φιγουράρουν στο εξώφυλλο του Entertainment Weekly

Όλα τα βλέμματα στραμμένα στο «Tenet». Αυτός είναι ο τίτλος για το εντυπωσιακό εξώφυλλο του νέου τεύχους του Αμερικανικού περιοδικού Entertainment Weekly, στο οποίο φιγουράρουν οι τρεις πρωταγωνιστές του πολυαναμενόμενου μελλοντολογικού, κατασκοπικού θρίλερ σε σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν, Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, Ρόμπερτ Πάτινσον και Ελίζαμπεθ Ντεμπίκι.

Η ταινία με το πράγματι εντυπωσιακό τρέιλερ όπου ακούμε τους ήρωες να λένε πως παλεύουν ενάντια στην κήρυξη ενός τρίτου παγκοσμίου πολέμου που δεν μοιάζει με τίποτα απ’ όσα γνωρίζουμε, έρχεται στις αίθουσες με πολύ υψηλές προσδοκίες και για έναν επιπλέον λόγο, ουσιαστικά θα είναι η 1η μεγάλου βεληνεκούς παραγωγή (μαζί και με την Mulan, το live action φιλμ της Ντίσνει) που θα επιχειρήσουν να «σώσουν» του Χόλυγουντ και να «ζεστάνουν» την κατάσταση μετά την πανδημία του covid-19 που έκλεισε τις αίθουσες προβολής και περιόρισε τον κόσμο στα σπίτια του.

Ο γοητευτικός John David Washington είναι ο ταλαντούχος γιος του Ντενζέλ Ουάσινγκτον και το «Tenet» σίγουρα αποτελεί την τεράστια ευκαιρία του να «λάμψει» και να γίνει σταρ. Ήδη έχει ξεχωρίσει παίζοντας στη σειρά του HBO «Ballers» καθώς και στην βραβευμένη με Όσκαρ ταινία του Spike Lee «BlacKkKlansman» που είχε παιχθεί και εδώ στην Πάτρα. Επίσης είχε ένα μικρό ρόλο στο φιλμ του 2018 «Ο Κύριος και το Όπλο» του Ντέιβιντ Λόουερι πλάι στον Ρόμπερτ Ρέντφορντ και τον Κέισι Άφλεκ. Όπως αποκάλυψε ο John David Washington, τα γυρίσματα της ταινίας ήταν εξόχως απαιτητικά και πως δουλεύοντας στο «Tenet» τον βοήθησε να ξεπεράσει την υψοφοβία που είχε.

Η ταινία πάντως άλλαξε ημερομηνία εξόδου και θα την δουν τελικά οι Αμερικανοί από τις 31 Ιουλίου 2020, εφόσον πάλι δεν αλλάξει πάλι ενώ στη χώρα μας θα περιμένουμε ακόμα λίγο, έως τις 20 Αυγούστου 2020. Υπομονή. Παίζουν και οι Μάικλ Κέιν, Aaron Taylor-Johnson, Χιμές Πατέλ, Μάρτιν Ντόνοβαν και ο Κένεθ Μπράνα.

Διάρκεια: 2 ώρες.

Ο 49χρονος Κρίστοφερ Νόλαν έχει υπογράψει ταινίες όπως τα Interstellar, Inception και την τριλογία του Μπάτμαν με τον Christian Bale, «Dark Knight».

Tην ταινία την περιμένουν με αγωνία και οι Πατρινοί σινεφίλ.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture