Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συλλυπητήριο μήνυμα από την παράταξη του Κώστα Σπηλιόπουλου για τον θάνατο του Βασίλη Αντωνόπουλου

Συλλυπητήριο μήνυμα από την παράταξη του...

Ο εκλιπών ήταν από τους πιο γνωστούς παιδιάτρους της Αιτωλοακαρνανίας ενώ είχε ασχοληθεί και με τα κοινά

Συγκίνηση και θλίψη σκόρπισε στην Αιτωλοακαρνανία και στο Αγρίνιο ειδικότερα αλλά και στην Αχαΐα, η είδηση του θανάτου του παιδιάτρου Βασίλη Αντωνόπουλου, σε ηλικία 68 ετών. Ο εκλιπών που έδινε μάχη το τελευταίο διάστημα με την ασθένεια του χωρίς να καταφέρει να βγει νικητής, ήταν το 2007 υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο νομό Αιτωλοακαρνανίας, ενώ στις εκλογές του 2009, πάλι με το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ, είχε αναδειχθεί πρώτος επιλαχών βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας.

Την περίοδο 2010-2014 διατέλεσε αντινομάρχης Αιτωλοακαρνανίας ενώ εξελέγη πάλι πρώτος επιλαχών βουλευτής στις εκλογές του 2015 με το ΠΑΣΟΚ τον Ιανουάριο και με την Δημοκρατική Συμπαράταξη (ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ) τον Σεπτέμβριο της ίδιας χρονιάς. Το Ιούλιο του 2019, ήταν και πάλι υποψήφιος και βγήκε πρώτος επιλαχών βουλευτής με 3.995 σταυρούς, όπως θυμίζει το agriniopress.gr σε ανάρτηση του.

Ο Βασίλης Αντωνόπουλος είχε γεννηθεί στη Μυρτιά Τριχωνίδας από αγρότες γονείς. Μέλος πολύτεκνης οικογένειας με μεγάλη παράδοση και προσφορά στα κοινά και την Τοπική Αυτοδιοίκηση, έμαθε τα πρώτα γράμματα στη Μυρτιά και έζησε τα γυμνασιακά του χρόνια στο Θέρμο. Το 1978 αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή Αθηνών. Ως Αγροτικός γιατρός υπηρέτησε στη Μακρυνεία. Την ειδικότητα του Παιδιάτρου την έλαβε το 1985 από το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και έκτοτε άσκησε την ιατρική επιστήμη του στο Αγρίνιο καταφέρνοντας να γίνει ένας από τους πλέον γνωστούς και αγαπητούς παιδιάτρους στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου. Διετέλεσε Πρόεδρος του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου για πέντε χρόνια ενώ το 1998 είχε διεκδικήσει το Δημαρχιακό θώκο Θέρμου.

*Την βαθύτατη θλίψη τους για την απώλεια του Βασίλη Αντωνόπουλου εκφράζουν τα μέλη της παράταξης του Κώστα Σπηλιόπουλου «Δυτική Ελλάδα Μπροστά» στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Όπως αναφέρουν, ο εκλιπών υπηρέτησε με ανιδιοτέλεια την Ιατρική και τα κοινά, με θέσεις ευθύνης και παραγωγικότητα. Ήταν ο πρώτος αιρετός Αντιπεριφερειάρχης Αιτωλοκαρνανίας. Συμμετείχε σε διεκδικήσεις της περιοχής και κοινωνικούς αγώνες.

Με λύπη αποχαιρετούμε τον συναγωνιστή και φίλο Βασίλη Αντωνόπουλο. Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις