Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Από 9 Ιουλίου στη χώρα μας η κομεντί "Όνειρα στην Καλιφόρνια" - Θα την δούμε και στην Πάτρα

Από 9 Ιουλίου στη χώρα μας η κομεντί &qu...

Παίζουν η Ντακότα Τζόνσον και η κόρη της Νταιάνα Ρος, Τρέισι Έλις Ρος

Στις 9 Ιουλίου 2020 έρχεται στους Eλληνικούς κινηματογράφους μια ιστορία με επίκεντρο τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας του Λος Άντζελες, τα όνειρα και την πορεία που διαγράφουμε ακολουθώντας τα.

Ο λόγος για μια τρυφερή, στυλάτη και glam ρομαντική κωμωδία γεμάτη μουσική, όνειρα και έρωτα, με πρωταγωνίστριες την Ντακότα Τζόνσον, την Τρέισι Έλις Ρος (η οποία είναι κόρη της θρυλικής τραγουδίστριας Νταϊάνα Ρος) και με μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις-έκπληξη σε μικρότερους ρόλους (Έντι Ίζαρντ, Μπιλ Πούλμαν). Παίζει και ο 51χρονος ράπερ και ηθοποιός Ice Cube.

Το φιλμ λέγεται «The High Note – Όνειρα στην Καλιφόρνια» σε σκηνοθεσία της Νίσα Γκανάτρα και σενάριο Φλόρα Γκρίσον και θα κυκλοφορήσει σε διανομή της Tulip Entertainment ενώ αναμένεται να το δούμε και στην Πάτρα ή στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο ή στα Odeon Veso Mare που επίκειται να ανοίξουν μαζί με όλες τις κλειστές αίθουσες προβολής το πρώτο 10ήμερο του Ιουλίου.

Σύμφωνα με το στόρι, η Μάγκι (στο ρόλο η Ντακότα Τζόνσον) είναι μια νεαρή κοπέλα, φιλόδοξη και επαγγελματίας. Είναι ταλαντούχα μουσικός παραγωγός, αλλά πρέπει να της δοθεί η ευκαιρία για να το αποδείξει. Μέχρι τότε… εργάζεται ως προσωπική βοηθός της σούπερ σταρ Γκρέις Ντέιβις (Τρέισι Έλις Ρος) που της κάνει τη ζωή δύσκολη, με τις υψηλές απαιτήσεις και τον υπέρμετρο εγωισμό της να έχουν φτάσει στα ύψη.

Διάρκεια: 115 λεπτά.

Η ταινία όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου, θέτει με τρυφερότητα ερωτήματα όπως, μπορεί μια γυναίκα που έχει περάσει τις μέρες της δόξας της, να καταφέρει να απαγκιστρωθεί από τη σκιά του ένδοξου εαυτού της και μπορεί ένα ικανό και δραστήριο κορίτσι να εισακουστεί μέσα σε μια ανδροκρατούμενη βιομηχανία;

Η ταινία με ανάλαφρο και γοητευτικό στυλ αφήνει την ιστορία να εξελιχθεί. Πιστή στην παράδοση κλασικών δραματικών κομεντί γύρω από την προσπάθεια γυναικών να κερδίσουν αξιοπιστία στον ανταγωνιστικό κόσμο εργασίας, όπως το «Broadcast News - Το Κύκλωμα» με τη Χόλι Χάντερ το 1987 ή το «Working Girl - Εργαζόμενο Κορίτσι» του 1988 με την Μέλανι Γκρίφιθ ή ακόμη και το πολύ επιτυχημένο «Devil Wears Prada - Ο Διάβολος Φοράει Prada» του 2006 με την Μέριλ Στριπ και την Αν Χάθαγουει, το φιλμ «Όνειρα στην Καλιφόρνια» έχει τη στόφα του κλασικού αλλά ταυτόχρονα είναι σύγχρονο στον τρόπο που εξετάζει την απατηλή λάμψη της ματαιοδοξίας και το πόσο δύσκολο είναι να χτιστούν σχέσεις εμπιστοσύνης.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture