Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Έρχεται 18 Ιουνίου στα Ελληνικά θερινά σινεμά η μουσική κομεντί "Όνειρα στην Καλιφόρνια"

Έρχεται 18 Ιουνίου στα Ελληνικά θερινά σ...

Σε διανομή της Tulip και ενδεχομένως να την δούμε στο θερινό σινε-Κάστρο στο Ρίο

Μετά από μια δύσκολη περίοδο για όλους λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η κινηματογραφική εταιρία διανομής Tulip ενόψει και του ανοίγματος των θερινών σινεμά από 1η Ιουνίου 2020, αναφέρει σε ανακοίνωση της πως «είμαστε έτοιμοι και ασφαλείς να επιστρέψουμε στα κινηματογραφικά δρώμενα με ακόμα μεγαλύτερη όρεξη, θετική ενέργεια και έμπνευση για τις όμορφες στιγμές του καλοκαιριού που πλησιάζει». 

Για να αναθαρρήσουμε, η Tulip φέρνει στις Ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες στις 18 Ιουνίου την ταινία «The High Note - Όνειρα στην Καλιφόρνια», που είναι μια ταινία με όλα τα στοιχεία που αγαπάμε και μας έχουν, ίσως, λείψει: Μουσική, όνειρα, έρωτας, φιλικές (και μη) σχέσεις σε μια glam ρομαντική κωμωδία τόσο αυθεντική, που έπρεπε να εφευρεθεί μια νέα λέξη για να την περιγράψει, όπως αναφέρει το σχετικό δελτίο Τύπου.

Σκηνοθεσία Νίσα Γκανάτρα.

Σενάριο Φλόρα Γκρίσον

Παραγωγοί Τιμ Μπίβαν, Έρικ Φέλνερ.

Πρωταγωνιστούν η Ντακότα Τζόνσον των «50 αποχρώσεων του γκρι» και του «A Bigger Splash» του Λούκα Γκουαντανίνο και οι Τρέισι Έλις Ρος, Κέλβιν Χάρισον Τζ., Ice Cube, Ζόι Τσάο, Έντι Ίζαρντ, Μπιλ Πούλμαν, Diplo.

Διάρκεια 115 λεπτά.

Μια ιστορία με επίκεντρο τον κόσμο της μουσικής βιομηχανίας του Λος Άντζελες, με ηρωίδα την Γκρέις Ντέιβις (την υποδύεται η Τρέισι Έλις Ρος) μια σούπερ σταρ της οποίας το φωνητικό ταλέντο αλλά και ο υπέρμετρος εγωισμός, έχουν φτάσει στα ύψη. Η Μάγκι (στο ρόλο η Ντακότα Τζόνσον) είναι η παραμελημένη προσωπική της βοηθός, η οποία έχει περιοριστεί στο να κάνει καθημερινά θελήματα, χωρίς όμως να έχει εγκαταλείψει το παιδικό της όνειρο, που είναι να γίνει μια μέρα η ίδια μουσική παραγωγός. Όταν ο μάνατζερ της διάσημης τραγουδίστριας (ο γνωστός ράπερ Ice Cube) παρουσιάζει στην Μάγκι μια εναλλακτική επιλογή που μπορεί να αλλάξει την πορεία της καριέρα της, η Μάγκι και η Γκρέις καταστρώνουν ένα σχέδιο που είναι πιθανό να αλλάξει τις ζωές τους για πάντα.

Nα προσθέσουμε πως το «The High Note» είναι προγραμματισμένο για να βγει ψηφιακά σε video on demand από τις 29 Μαΐου 2020 από την Focus Features στις ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture