Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Λύγισε η Αλίκη Κατσαβού: Ο Κώστας μου λείπει κάθε πρωί

Λύγισε η Αλίκη Κατσαβού: Ο Κώστας μου λε...

Η χήρα του Κώστα Βουτσά μίλησε για την πολύ έντονη απώλεια που βιώνει

Η Αλίκη Κατσαβού ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Dot και μίλησε για τους δύσκολους μήνες που πέρασε μετά τον χαμό του συζύγου της, Κώστα Βουτσά. Όπως είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο: «Πέρασα την καραντίνα με τον Φοίβο. Ζορίστηκα πολύ! Ήταν πολύ δύσκολο. Η ψυχαγωγία ήταν το σούπερ μάρκετ, το παιδί εξασκήθηκε στο να φοράει μάσκα. Ο Φοίβος μεγάλωσε απότομα με τον θάνατο. Με κρατούσαν τα παραμύθια απασχολημένη. Λείπει πολύ ο Κώστας. Είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Το ψυχολογικό φορτίο ήταν μεγάλο. Δεν έχω πειράξει στο σπίτι τα πράγματα του. Όλα είναι στη θέση τους».

«Δεν ήθελα να πιστέψω ότι αυτή ήταν η τελευταία φορά που πάμε στο νοσοκομείο. Το έλεγαν οι γιατροί και το καταλάβαινα, αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω. Μου είπαν μάλιστα οι γιατροί ότι οι πιθανότητες ανάκαμψης ήταν ανύπαρκτες. Πίστευα ότι μπορεί. Διάβαζα τα χείλη του και έτσι κατάφερα να μιλήσω λίγο μαζί του. Μου έλεγε συνέχεια ότι θέλει να βγει από το νοσοκομείο. Ήξερα ότι θα έρθει το τέλος, αλλά δεν το πίστευα» ανέφερε.

Η χήρα του Κώστα Βουτσά μίλησε για την πολύ έντονη απώλεια του στην καθημερινότητα ενώ δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυα της μιλώντας για εκείνον.

Η Αλίκη Κατσαβού σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Κώστας μου λείπει όλες τις ώρες της ημέρας. Το πρωί που ξυπνάω είναι το πιο δύσκολο». Εκείνη ήταν και η στιγμή που η Αλίκη Κατσαβού ξέσπασε σε κλάματα σκεπτόμενη τον αγαπημένο της Κώστα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight