Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΣΙΝΕΜΑ

/

Απόψε στο προαύλιο του Γυμνασίου Ρίου προβάλλεται το "Μερίδιο των Αγγέλων"

Απόψε στο προαύλιο του Γυμνασίου Ρίου πρ...

Στις 21.30 στο πλαίσιο του Δημοτικού Κινητού Κινηματογράφου

Η «μεγάλη» οθόνη του Πολιτιστικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων στήνεται απόψε Πέμπτη 18/6/2020 στις 9.30 το βράδυ στον προαύλιο χώρο του Γυμνασίου Ρίου, προκειμένου στο πλαίσιο της ενότητας του Δημοτικού Κινηματογράφου, να υποδεχθεί τους φίλους της 7ης τέχνης, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν την δεύτερη προβολή της  ταινίας «Το μερίδιο των Αγγέλων».

Το Ρίον, είναι ο δεύτερος «σταθμός» για φέτος και ο χώρος του Γυμνασίου αναμένεται να αποτελέσει ένα ακόμα πόλο έλξης, μετά το αίθριο του Παλαιού Δημοτικού Νοσοκομείου, όπου την περασμένη Τρίτη άνοιξε η «αυλαία» των προβολών.

Υπενθυμίζεται ότι προκειμένου να αποφευχθεί ο συνωστισμός  και να τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα, κατά την είσοδο των θεατών έχει προβλεφθεί και παραδίδονται αριθμημένες κάρτες,

Για όλες τις προβολές, οι οποίες ξεκινούν στις 9.30 μ.μ., η είσοδος στο χώρο θα επιτρέπεται από τις 8.45 μ.μ.

«Το Μερίδιο των Αγγέλων»

Σκηνοθεσία: Κεν Λόουτς.

Πρόκειται για Γαλλο-Βρετανική παραγωγή του 2012, διάρκειας 106 λεπτών.

Πρωταγωνιστούν οι Πολ Μπράνιγκαν,  Τζον Χένσο,  Γκάρι Μέιτλαντ, Τζασμίν Ρίγκινς,   Γουίλιαμ Ρουέν και Ρότζερ Αλαμ.

Πρόκειται για μία κοινωνική ταινία με κωμικά στοιχεία, μέσα από την οποία περνούν ξεχωριστά μηνύματα, καθώς ο ήρωας της ταινίας,  ο Ρόμπι,  περιμένει σε λίγες ήμερες να έρθει στον κόσμο το παιδί του, αλλά αναγκάζεται να κάνει 300 ώρες κοινωνικής εργασίας εξ αιτίας ενός σοβαρού ξυλοδαρμού.

Παγιδευμένος σε μια βίαιη συμπεριφορά που τον έχει οδηγήσει στο παρελθόν στη φυλακή, βρίσκεται αντιμέτωπος με τη Σκοτσέζικη εκδοχή μιας βεντέτας. Ο πατέρας του αντιπάλου του, καυγάδιζε με τον πατέρα του, ο Ρόμπι καυγαδίζει με τον ίδιο. «Κι ο γιος μας θα καυγαδίζει με τον γιο του;» τον ρωτά η κοπέλα του, με τον Ρόμπι να ορκίζεται στη ζωή του νεογέννητου Λουκ, να μην πειράξει ποτέ κανέναν άλλο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture